Four Pees kondigt de intentie aan om agileStreams te integreren

Christian Blaise wordt Director Professional Services & Support

Christian Blaise

Gent/Chessy, 12 oktober 2020 – Four Pees, internationaal verdeler en integrator van producten en oplossingen voor het stroomlijnen van drukwerk- en verpakkingsproductie, kondigt de intentie aan om de activiteiten aan van de Franse integrator van oplossingen voor de grafische sector agileStreams te integreren. In het kader van deze samenwerking gaat Christian Blaise, CEO van agileStreams, bij Four Pees aan de slag als Director Professional Services & Support.

In die functie zal hij de automatiseringsdiensten van Four Pees verder uitbreiden en structureren. De overname is een volgende stap in de strategie van Four Pees om zijn dienstenaanbod en geografisch bereik uit te breiden. Zo kan het zijn klanten nog beter van dienst zijn en zijn reputatie als internationale, onafhankelijke software-integrator voor de printsector verder uitbouwen.

Four Pees en agileStreams delen dezelfde visie om printactiviteiten via een moeiteloze automatisering naar een hoger niveau te tillen. In de huidige situatie is het voor bedrijven immers meer dan ooit cruciaal om gebruik te maken van ‘lean’ productietechnieken in de verschillende subsegmenten van de printsector. Drukkers en grafische bedrijven hebben dan ook een deskundige, responsieve, schaalbare en betrouwbare partner nodig om hen daarbij te helpen.

Als gespecialiseerd softwareverdeler biedt Four Pees zijn klanten steeds vaker totaaloplossingen aan. Of het nu gaat om web-to-print, verpakkingsprototyping, job onboarding, kleurbeheer, online samenwerking/goedkeuring, geautomatiseerd proeflezen of media- en inktoptimalisatie, Four Pees helpt zijn klanten hun productie beter te stroomlijnen. Deze diensten worden rechtstreeks aan de eindklanten aangeboden of geleverd in samenwerking met bestaande resellers en partners.

De voorbije jaren heeft agileStreams een uitstekende reputatie opgebouwd als aanbieder van consultancy- en implementatiediensten aan topklanten zoals Ubisoft, Glénat, Le Monde en L’Oréal. Bovenop de bestaande expertise profiteren de klanten van agileStreams dankzij deze samenwerking voortaan van een uitgebreider product- en dienstenaanbod en een groter team.

Tom Peire, CEO van Four Pees: “De overname van agileStreams past perfect in de strategie van Four Pees en in onze ambitie om verder te groeien. Ik heb eerder al samengewerkt met Christian en ken hem als collega, klant en partner. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij het Support & Professional Services-team uitstekend zal leiden. Daarnaast zal hij ons helpen om onze aanwezigheid op de Franse markt te versterken en ons serviceniveau te verhogen. We zijn bijzonder opgetogen Christian te mogen verwelkomen.”

Christian Blaise heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector en werkte voor verschillende internationale bedrijven, zoals Nestlé, Enfocus en Gap Systems. De voorbije 14 jaar hield hij zich voornamelijk bezig met automatisering en procesoptimalisatie bij drukkerijen en verpakkingsbedrijven. Daarnaast is hij al meer dan 16 jaar actief bij de Ghent Workgroup. Hij is er medevoorzitter van het Packaging Sub-Committee en Marketing Officer.

Christian Blaise, CEO van agileStreams: “Tom en ik delen dezelfde visie over hoe onze sector zich heeft ontwikkeld en hoe digitalisering en automatisering de printproductieprocessen hebben beïnvloed in de verschillende bedrijven waarmee we samenwerken, niet alleen bij commerciële, banner & sign- of verpakkingsdrukkerijen, maar ook bij merkeigenaren, zoals consumentengoederen- en farmabedrijven. We hebben ook dezelfde visie over een pragmatische en projectmatige aanpak van de automatisering in deze bedrijven. We zijn er dan ook van overtuigd dat de samenwerking onze klanten alleen maar ten goede zal komen. Ik kijk ernaar uit om samen met hem aan dit succes te bouwen.”

Over Four Pees

Vind je printproductie opnieuw uit. Niet alleen om je werk te optimaliseren, maar ook om je printorganisatie te laten floreren. Bij Four Pees helpen we je printactiviteiten naar een hoger niveau te tillen via een moeiteloze automatisering. We bieden oplossingen aan om de volledige print- en verpakkingsproductie te stroomlijnen. Of het nu gaat om advies, een softwareproduct of een naadloos geïntegreerde oplossing, van idee, ontwerp en maatwerk tot en met een volledig geautomatiseerde productie.

Four Pees is de exclusieve wereldwijde distributeur van de callas software-productassortimenten, de meest complete PDF-verwerkingsoplossingen. Andere merken die Four Pees vertegenwoordigt, zijn Aleyant, axaio software, Caldera, CMA Imaging, ColorLogic, Creative Edge Software, CtrlSoftware, Elpical, Global Vision, Insoft, Laidback Solutions, Remote Director en treeDiM.


Four Pees, feel the good flow.

Meer info: www.fourpees.com

Perscontact

Sam Claeys

Marketing Manager

M: sam.claeys@fourpees.com