Esko Automation Engine QuickStart for Labels: zie de voordelen van automatisering al binnen een week

Automatiseer je prepresswerk en voorkom manuele fouten

Gent (België), december 2018 – Het installeren van een effectieve workflow hoeft niet ingewikkeld te zijn. Esko (www.esko.com) Automation Engine QuickStart for Labels kan al binnen een paar dagen de capaciteit van een bedrijf verbeteren en al binnen een week op volledige productie draaien. Automation Engine maakt het label converters uiterst gemakkelijk om hun workflow te automatiseren, hun productiecapaciteit te verhogen en het groeiende aantal kleinere jobs de baas te kunnen zonder extra personeel te moeten aanwerven. Dankzij zijn nieuwe en gebruiksvriendelijke interface, die via een browser toegankelijk is, genieten gebruikers van de keuzevrijheid om op elk gewenst apparaat intuïtief met Automation Engine te werken. Het is te gebruiken met het gemak van slepen, knijpen en vegen met de vingers.

Doe meer zonder nieuwe aanwervingen

Nu de processen voor verpakkingen en labeling steeds complexer en veeleisender worden, dienen er zich steeds meer uitdagingen aan voor de huidige label converters. Kleinere oplages, kortere doorlooptijden, vraag naar een hogere en meer consistente drukkwaliteit plus 100% naleving van regelgeving: één voor één zijn ze een gegeven. Om de sector te ondersteunen, biedt Esko tools voor automatisering die elke stap van de productiecyclus vereenvoudigen met volledige kwaliteitsgarantie en gemakkelijke integratie. Esko’s innovatieve QuickStart software is vlot onder de knie te krijgen dankzij de uitstekende gebruikerservaring, die de leercurve voor alle gebruikers van de software effectief beperkt.

Veelzijdigheid is de sleutel

Automation Engine QuickStart for Labels organiseert en beheert job data in een eenvoudige, via een browser toegankelijke interface. Zo vinden alle gebruikers het snel en gemakkelijk om mee te werken. Workflows die best practices uit de grafische industrie toepassen, elimineren het manuele risico van stappen zoals preflighting, controle van barcodes, trapping en step-and-repeat. Esko’s gebruiksvriendelijke, kant-en-klare workflowoplossingen bieden het hoofd aan de belangrijkste uitdagingen die de doorvoercapaciteit beperken en inefficiënties veroorzaken bij het produceren van etiketten. Nieuwe SKU’s creëren gaat nu snel, gemakkelijk en foutloos. Automation Engine QuickStart for Labels ondersteunt zowel conventioneel als digitaal etikettendrukwerk. Verwerking van variabele data is geïntegreerd en een gebruiksvriendelijke wizard interface begeleidt de gebruiker om jobs optimaal in batch te verwerken voor een digitale pers.

Kiezen voor een gemakkelijk automatiseringstraject

Wanneer de prepress voor etikettendrukwerk manueel wordt uitgevoerd, weten we allemaal dat er een veel hoger risico op fouten is. Dat kan een negatieve impact hebben op de (doorvoer)capaciteit en problemen met zich meebrengen. De prepress kan een knelpunt worden en leiden tot vertragingen die de hele productiecyclus negatief kunnen beïnvloeden. Automation Engine QuickStart for Labels is speciaal ontwikkeld om het voor bedrijven gemakkelijk te maken hun workflow snel en eenvoudig te automatiseren. Zonder downtime en met onmiddellijke resultaten. Geert de Proost, Director Solutions Marketing, zegt: “Automation Engine QuickStart for Labels zorgt ervoor dat label converters beschikken over bewezen tools voor automatisering die inspelen op de huidige uitdagingen voor bedrijven. Daarnaast zijn mogelijkheden tot uitgebreide integratie van het bedrijfssysteem standaard inbegrepen, waardoor Automation Engine elk bedrijf een glansrijke toekomst in het vooruitzicht stelt.”

————————-