EDP award 2018 voor CHILI publisher.

CHILI publish won een EDP award 2018 in de categorie Lay-out, design and editing software tijdens de FESPA Global Print Expo 2018. Het technisch comité rapporteerde over CHILI publisher, de Universal Graphics Engine, als winnaar van de categorie: “Als lay-out, design en editing software is CHILI publisher de meest complete oplossing in deze categorie. Het is al vele jaren een toonaangevend product – de herpositionering als engine, tilt de bestaande functionaliteiten naar een nog hoger niveau.”

Bewezen expertise in grootformaat

Een Belgische klant van CHILI publish, 3Motion, bekend om zijn buitengewoon creatieve en innovatieve oplossingen, kocht CHILI publisher oorspronkelijk aan voor een verpakkingsoplossing, vanwege de 3D-visualisatiefunctie. Maar al doende leert men en al snel ontdekte 3Motion een betere manier om zijn investering exponentieel te laten renderen: een soepel en feilloos standontwerpproces voor beursorganisatoren.

Wouter Mouton, medeoprichter van 3Motion, legt uit: “Dit was een keerpunt voor ons. We automatiseerden het ontwerpproces, wat resulteerde in een foutloos drukklaar bestand dat zo in productie kon gaan. Wij creëerden de sjabloon, de organisator deelde de upload link en de CHILI publisher integratie deed de rest. Wij drukten de stand en verzonden hem. Simpel. Maar dit bespaarde ons wel een heleboel tijd, middelen en stress. “

Lees het volledige verhaal hier.