Ecommerce ook voor jouw zaak?

De cijfers van Gartner liegen er niet om. Ecommerce boomt. De geïsoleerde consument zoekt, vindt en koopt online en laat alles en masse thuis leveren.

Slimme bedrijven hebben begrepen dat dit een unieke kans is om aan de customer “relationshop” te werken. Dat doen ze met gerichte social explainer of reference videos, digitale mailers die kortingen aanbieden, een gebruiksvriendelijke webshop, gepersonaliseerde verpakking of begeleidingsbrief bij levering en opvolging achteraf. Alles vormt een gesloten cirkel om dicht bij de klant te blijven. En dat proces is helemaal niet zo ingewikkeld om te stroomlijnen.

Smart Templates vergemakkelijken dit soort gepersonaliseerde print, digitale en sociale campagnes. Ze laten een origineel ontwerp toe om een multichannel leven te leiden door er foutloze varianten van te maken die de klant op verschillende kanalen kan inzetten.

Onze Customer Success Experts vergaarden de beste voorbeelden van de laatste maanden en goten die kennis in webinar sessies. CHILI publisher gebruikers weten dat deze sessies tjokvol handige tips zitten, zodat klanten zelf beter en gemakkelijker materiaal kunnen maken.

Deze sessies plannen we binnenkort:

  • JavaScript spoedcursus – zelf, snel en correct de DIY UX bijsturen
  • Backoffice maximaliseren – bestaande templates slim hergebruiken voor nieuwe templates

De sessies zijn ook interessant voor niet-gebruikers, trouwens. Ze ontdekken meteen de oplossing en de mogelijkheden, dankzij praktische voorbeelden die we rechtstreeks in de software tonen.

Deelname is volledig gratis, je hoeft enkel te registreren. Dat kan hier:

De Gartner cijfers inkijken? Doe gerust:

Eerst even kijken of dit wel van toepassing is voor jouw web2print visie? Groot gelijk, hier vind je de recordings van vorige webinars: