Drupa, here we come!

Goed nieuws: HYBRID Software is erbij en kan niet wachten om zijn nieuwe ideeën te laten zien! Als toonaangevende ontwikkelaar van software voor de grafische markt nodigen we jullie graag uit op de hoogmis van de grafische wereld, drupa 2024 van 28 mei tot 7 juni in Dusseldorf. 

Op onze 300m² grote stand hebben we 14 demonstratie-eilanden voorzien waarbij we jullie graag onze laatste innovaties, hands-on, tonen. Innovaties die enkel tot stand gekomen zijn door naar jullie suggesties en wensen te luisteren. Jullie succes is immers ook ons succes. Daarnaast staan onze product specialisten klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Ook een Belgisch biertje mag en zal niet ontbreken. 

Onze nieuwe slogan – sharing your heartbeat drukt immers uit waarvoor Hybrid Software staat. Door onze klanten, voor onze klanten en mét onze klanten. 

HYBRID Software is er voor je! 

Laten we afspreken in hal 7a/D03 in Düsseldorf om te praten over een toekomstige samenwerking.

Heb je interesse in het bijwonen van een demo of heb je een vraag voor onze product specialisten? Maak een afspraak met ons verkoopteam en neem deel aan een gepersonaliseerde demo, afgestemd is op jouw zakelijke behoeften.

Jouw aanwezigheid is wat dit evenement speciaal maakt en wij kijken er alvast naar uit jullie op onze stand te ontvangen! 

https://www.hybridsoftware.group/