Drie nieuwe kaftencollecties bij Peleman Industries

POP, PRO, PREMIUM zijn de familienamen van de drie nieuwe kaftencollecties die Peleman Industries op de markt brengt. Met deze nieuwe kaftenfamilies kunnen bedrijven hun branding versterken. De kaften kunnen volledig gepersonaliseerd worden, op maat van het merk en van de eindklant.

Voor elk merk een familie

De POP-collectie staat voor moderne kleurrijke kaften die een frisse uitstraling geven aan ingebonden documenten. Deze inbindmappen zijn zeer geschikt voor alle bedrijven die hun merk in de kijker willen zetten met opvallende en milieuvriendelijke kaften.

De PRO-collectie bevat top-notch professionele kaften. Tijdloze klassiekers die niet weg te denken zijn in eender welke onderneming. Deze collectie biedt een ruim assortiment aan kaften. Van harde en zachte kaften tot inbindruggen in verschillende hedendaagse kleuren. Voor documenten van 1 tot en met 340 pagina’s. Deze kwaliteitsvolle kaften laten een indruk na bij elke klant.

De PREMIUM-collectie van Peleman Industries staat voor klasse en verfijning. Deze kaften zijn uniek en volledig op maat gemaakt voor elke klant. Van carbon of leder tot canvas kaften. Peleman Industries gaat op zoek naar het materiaal en de afwerking die het beste passen bij de uitstraling van een merk. De luxueuze stijlvolle kaften in deze PREMIUM-collectie helpen bedrijven zich te onderscheiden van hun concurrenten.

 

Aan je merk bouwen

Peleman Industries biedt bedrijven een totaaloplossing aan. Peleman Industries zorgt dat documenten en foto’s op de best passende manier gepresenteerd worden zodat een merk opvalt en zich kan onderscheiden van concurrenten. Het binden en verpakken van je documenten wordt zo een manier om je merk met de stakeholder te verbinden.

 

Gepersonaliseerd op maat

Elke kaft van de nieuwe collecties inbindmappen van Peleman Industries kan gepersonaliseerd worden. De UniFoilPrinter, de digitale folieprinter van Peleman Industries, kan in enkele seconden tijd een logo, naam of tekst aanbrengen op een inbindmap met rood, blauw, zilver- of goudfolie. Op deze manier kunnen bedrijven een blijvende sterke indruk achter laten bij hun klanten of prospecten.

Lay-flat leescomfort

Om de impact van een ingebonden geprint document te vergroten, stelt Peleman Industries Vpaper voor. Deze papiersoort zorgt voor het ultieme lees- en schrijfcomfort. Dankzij een dubbele vouw aan de zijkant van elk blad papier, liggen boeken of documenten volledig vlak. Dure spiraal of wir-O inbindsystemen zijn niet meer nodig om het lay-flat effect te bekomen.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Peleman Industries legt al sinds 1979 de focus op nieuwe technologieën en op de ontwikkeling van innovatieve producten. Peleman Industries zorgt ervoor dat een merk naar voren komt en bouwt reputatie op door middel van hoogkwalitatieve producten om boodschappen en beelden te presenteren op een ecologische manier. Duurzaam ondernemen zit diepgeworteld in de waarden van dit familiebedrijf. Een industriële batterij zorgt ervoor dat de door twee windturbines opgewekte stroom zoveel mogelijk zelf, lokaal, kan gebruikt worden.

Indien u denkt dat Peleman Industries u kan helpen met uw merkimago te versterken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van Peleman Industries op het nummer +32 3 889 32 41 of stuur een mailtje naar info.be@peleman.com.

Meer info over Peleman Industries:

www.peleman.com

Meer info over Vpaper:

www.vpaper.com