Digitale transformatie staat nu centraal in bijna alle IT-initiatieven.

“Bedrijven willen slimmer werken en processen stroomlijnen om medewerkers vrij te maken voor essentiële taken.

De Line of the Year studie, richtte zich op de leveranciers die het best geplaatst zijn om dit veranderingsproces voor hun klanten mogelijk te maken.”

Jamie Bsales, hoofdanalist Smart Workplace en beveiligingsanalist bij Keypoint Intelligence.

In het door Keypoint Intelligence uitgevoerde onderzoek toonde Xerox verbeterde prestaties voor bedrijven aan door te focussen op belangrijke aspecten zoals:

  • Multifunctionele printer (MFP) toepassingen om de functionaliteit van de hardware uit te breiden, inclusief het « Workflow Central » platform dat toepassingen beschikbaar maakt buiten MFP.
  • « FreeFlow Core » production printing software die tijdrovende handmatige taken elimineert en het productieproces van ontwerp tot uiteindelijke uitvoer stroomlijnt.
  • « CareAR » platform voor service op afstand dat de kracht van augmented reality gebruikt om field service en klantenondersteuning te transformeren.
  • Visie gericht op digitale transformatie en de ‘augmented worker’.
  • In staat zijn om de uitdagingen van een hybride werkplek aan te gaan.

Het uitgebreide applicatieportfolio van Xerox was een belangrijke factor in het besluit van KPI om het bedrijf deze prijs toe te kennen.

  • Xerox Workflow Central & DocuShare, stroomlijnen dagelijkse taken en lossen veel samenwerkingsproblemen op voor de hedendaagse hybride werknemer ;
  • De applicaties en ConnectKey aansluitingen evenals de familie van workflow automatiseringsoplossingen, voldoen aan de behoeften van belangrijke sectoren;
  • XMPie cross-media marketing en FreeFlow Core prepress platformen maken ontwerpers en operators efficiënter.

 “Via onze oplossingen, aangedreven door kunstmatige intelligentie en analytics, maken we het succes van onze klanten mogelijk door complexe bedrijfsprocessen te automatiseren om winstgevendheid en groei te ondersteunen.”
Tracey Koziol, vice-president executive, global offerings Xerox.