Hét Digital Print Event voor de creatieve industrie

Revolutionaire ontwikkelingen in het digitale printen zorgen voor fantastische creatieve toepassingen. Creatieven zoeken steeds meer naar nieuwe mogelijkheden om een interieur te verfraaien. Tijdens Pure Digital in Amsterdam laat Antalis haar brede Coala range zien; van zelfklevende producten, magnetische oplossingen tot aan behang waarmee ruimtes een opvallende make-over kunnen krijgen.

Nieuwe materialen en digitale printtechnologieën maken het mogelijk om interieurs op een kostenefficiënte manier aan te passen aan de huidige trends en seizoensveranderingen. Sign & Display-specialisten van Antalis werken nauw samen met creatieven en opdrachtgevers en weten precies wat er leeft binnen de doelgroep.

Hartelijk welkom

Antalis nodigt u van harte uit voor een bezoek aan dit evenement. Want Pure Digital is dé beurs voor creative directors, architecten, interieurontwerpers, grafische ontwerpers, brandmanagers, marketeers en ondernemers! Bezoek onze verrassende pop-up store. Zie met eigen ogen de ongekende mogelijkheden van onze nieuwe generatie materialen. Ervaar zelf de grote creatieve vrijheid.

Workshops Large Format Printing en smart paper

De Coala collectie biedt de juiste media voor alle toepassingen van Large Format Printing. Tijdens de beurs zullen experts een aantal workshops over Large Format Printing geven en de product-mogelijkheden laten zien. Het recent geïntroduceerde papier met chip PowerCoat® Alive wordt gedemonstreerd. Een interessante toepassing om papier tot leven te laten komen en  interactief met uw doelgroep te communiceren, wat voor veel marketeers van interesse kan zijn.

Grafisch designer Musketon over experience design

Antalis heeft Musketon weten te winnen voor een presentatie over experience design. Op 18 maart laat hij van 16:00-16:30 uur zien dat digitale print een ruimte niet alleen mooier kan maken maar een echte beleving kan creëren. Musketon is het alter ego van de Gentse grafisch ontwerper Bert Dries, die vooral bekend staat voor om zijn Angry Bear-prints en uitgesproken illustraties.

Pure Digital-bezoekers kunnen Antalis vinden opstandnummer 100 in Hal 12.

Toegang is gratis indien u zich als bezoeker registreert.

REGISTREER HIER