Digi-Paq stroomlijnt digitaal voortraject met HYBRID Software

V.l.n.r. Digi-Paq Directeur Stefaan Parrein, Operations Manager Frederik Parrein en Bert Van der Perre, HYBRID Associate Director of Sales

Ruim een jaar terug ging het in Kortemark gevestigde Digi-Paq aan de slag met HYBRID PACKZ en Cloudflow. Digi-Paq directeur Stefaan Parrein: “Het aantal manuele interventies in het voortraject – van order intake, tot goedkeuring en Klaarzetten in de print queue – is dermate gedaald, dat we met hetzelfde team makkelijk tweemaal zoveel werk verzetten als voordien.”

“Na een uitgebreide studie zijn we met HYBRID in zee gegaan, omdat ze volgens ons over de beste oplossingen beschikken. De intelligente connectie met CERM maakt dat we nu anytime, anywhere een perfect overzicht hebben over de volledige productieflow. Aanpassingen doen we nu rechtstreeks in de pdf met PACKZ en ook dat maakt een wereld van verschil. Geen bronbestanden meer nodig en elke productwijziging is volledig traceerbaar via een klanthistoriek. Eenmaal het bestand in orde, krijgt de klant een e-mailnotificatie en kan hij één of meerdere bestanden tezelfdertijd bekijken en goedkeuren via een web-based portal. Vroeger verliep dit allemaal via mail, maar gelukkig is dat verleden tijd. Je hebt er geen idee van hoeveel rust dit in de prepress afdeling gebracht heeft.”

Als afsluiter geeft Stefaan nog dit mee. “Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, dan kan ik alleen maar beamen dat we de juiste beslissinggenomen hebben om met HYBRID samen te werken. Het verschil met één jaar terug is heel groot en alles wat we gehoopt en verwachthadden. Het overleg en het specifieke maatwerk die HYBRID gedaan heeft om aan onze wensen te voldoen zijn allemaal vlot verlopen.Ook de open structuur en korte communicatielijnen met HYBRID hebben ons aangenaam verrast. Een aanrader!”

https://www.hybridsoftware.com/
https://www.hybridsoftware.com/hybrid-pulse/success-stories/automation-of-digi-paqs-upstream-digital-processes/