De zak van CHILIklaas

Op 6 december zetten ouders overal hun beste beentje voor om een wit voetje te halen bij hun kinderen. Schoentjes worden gepoetst en gezet, vergezeld door een suikerklontje, wortel, glaasje water of kopje koffie en een biertje. Maar niet alle kinderen hebben evenveel geluk.

Daarom besloot CHILI publish om één van de pingpongtafels van het recente SPICYtalks19 evenement in Berlijn te doneren aan de jongeren in Ruyskensveld vzw, een organisatie voor bijzondere jeugdzorg in Erembodegem.

Bram Verniest, COO bij CHILI publish: “Je bent zelf de verandering die je wil zien in de wereld. Deze organisatie zet zich hard in voor jongeren die het thuis moeilijk hebben. We willen het team daarbij helpen en hopen hiermee een eerste stap in de goede richting te hebben gezet.”

Lieven Van Langenhove, coördinator bij  Ruyskensveld vzw: “Feestdagen en speciale gelegenheden zoals Sinterklaas zijn altijd een uitdaging voor de budgetten. Dit is een leuk extraatje voor onze jongeren, zeker met de feestperiode die eraan komt. Alle hulp is welkom, en zeker als het zo een leuke activiteit is.”

https://www.chili-publish.com/video-this-was-spicy-talks-2019