De vulkaan barst uit: Caldera PrimeCenter!

Caldera komt binnenkort met een nieuw product op de proppen: PrimeCenter. Het is het resultaat na een intense samenwerking tussen Caldera en Zünd. PrimeCenter heeft als doel je kostbare tijd te besparen door manuele productie voorbereiding te vereenvoudigen en automatiseren!

De nieuwe Calderatelg is een echte allrounder voor elke print en cut workflow. PrimeCenter bevat alle tools voor de productievoorbereiding, maar RIPt zelf geen bestanden. Dankzij de geïntegreerde pdfToolboxtechnologie worden bestanden steevast gecontroleerd. PrimeCenter bevat daarnaast ook een hele reeks tools die we herkennen uit CalderaRIP, zoals nesting voor recto verso jobs, bleed generatie voor contouren, spiegelen, annotaties … Deze functionaliteiten zijn echter verder uitgewerkt, toegankelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. De output is een printklaar pdf-bestand en een snijjob dat naar eender welke RIP en je favoriete snijtafel kan gestuurd worden. PrimeCenter kan, afhankelijk van de omgeving, manueel, semiautomatisch en volautomatisch ingezet worden voor een optimale grootformaatprintproductie.

Bekijk deze video voor een tipje van de sluier:

Wil je meer weten over PrimeCenter, op de hoogte gehouden worden van de release (met bijbehorende gratis proefversie) of meteen al een productdemonstratie aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Interesse?