Hij is terug… De virtuele beursvloer!

Door het wegvallen van de meeste evenementen en beurzen vielen er heel wat informatie- en netwerkmomenten weg. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat leveranciers stil zijn blijven zitten en hun innovaties niet uitbrengen. Integendeel! Ondanks de Covid-19 crisis zijn grafische leveranciers volop bezig om hun nieuwe producten en diensten aan de sector voor te stellen. VIGC draagt graag zijn steentje bij aan het verspreiden van deze informatie. Daarom hebben wij voor onze Strategische Partners het initiatief ‘de Virtuele Beursvloer’ gecreëerd.

Tijdens een sessie van maximum een uur zal telkens één Strategische Partners zijn kennis met jullie delen. Dit telkens op een vrijdag van 13u t.e.m. 14u.

Dankzij onze ‘Virtuele Beursvloer’ moet u geen enkele innovatie missen. Op minder dan één uur tijd bent u dan ook weer helemaal ‘mee’!


Vrijdag 11 maart 2022 (13u-14u) – Innovaties door Lab9 Pro

Pressero – Een gebruiksvriendelijke webshop voor je drukkerij

Aleyant Pressero™ is een eenvoudige en snelle web-to-printoplossing voor drukkerijen die een e-commerce element willen toevoegen aan hun drukwerkactiviteiten.

Pressero stelt je in staat om één of meerdere webshops te creëren waarop jouw klanten gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Met behulp van eDocBuilder kan de eindgebruiker voor gedefinieerde templates invullen en aanpassen vanuit de webbrowser. Als drukker ontvangt u vervolgens een drukklaar geoptimaliseerd PDF bestand.

Als jobs die via een web-to-print systeem binnenkomen heb je automatisch al alle nodige informatie over de job. Meer nog, je krijgt deze binnen op een gestructureerde manier waardoor je een automatische link kan maken met andere applicaties (MIS systeem, Preflight, Proofing, Impositie, …)

Spreker:

Jonas Yde – Application Specialist Premedia AutomationTot vrijdagmiddag en hou het ondertussen gezond!

Team VIGC