NIEUW… De virtuele beursvloer

Door het wegvallen van de meeste evenementen en beurzen vallen er heel wat informatie- en netwerkmomenten weg dit jaar. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat leveranciers stil blijven zitten en hun innovaties niet uitbrengen. Integendeel! Ondanks de Covid-19 crisis zijn grafische leveranciers volop bezig om hun nieuwe producten en diensten aan de sector voor te stellen. VIGC draagt graag zijn steentje bij aan het verspreiden van deze informatie. Daarom hebben wij voor onze 24 Strategische Partners het initiatief ‘de Virtuele Beursvloer’ gecreëerd.

Tijdens een sessie van maximum een uur zal telkens één Strategische Partners zijn kennis met jullie delen. Dit telkens op een vrijdag van 11u t.e.m. 12u.

Drupa, Fespa, Sign2com, etc. zijn dan wel weggevallen maar dankzij onze ‘Virtuele Beursvloer’ moet u geen enkele innovatie missen. Op minder dan één uur tijd bent u dan ook weer helemaal ‘mee’!


Vrijdag 4 december 2020 (11u-12u) – Innovaties door Chromaluxe

Door Peter Boodts, Marketing Manager EMEA

Boost jouw productportfolio in 4 magische minuten!

Bent u ook op zoek naar nieuwe producten; onderscheidende oplossingen om uw aanbod te verbreden? Met ChromaLuxe en Unisub speelt u in op trends zoals de Me-economy en Personal branding. Hoge fotokwaliteit die u zowel in BtB als BtC, een onmiddellijke meerwaarde brengt.

Aan de hand van enkele cases toont Peter hoe sublimatiedruk ook voor u het verschil kan betekenen.

  • Nieuwe markten
  • Ongeziene fotokwaliteit in small en large format
  • Unieke kenmerken zoals cleanability en desinfecteren van bedrukte oppervlakken
  • Een gamma van fotogeschenken, merchandising, wand decoratie, signalisatie, meubelbekleding en veel meer.

Vrijdag 11 december 2020 (11u-12u) – Innovaties door Canon

Door Kris Walewijns Business Development Manager Canon

Innovatie en personalisatie

Covid-19 heeft de noodzaak tot vernieuwing en verbreding van uw dienstverlening versneld en de kracht van gepersonaliseerde prints versterkt. Graag presenteren wij u de laatste markttrends en de daarop aansluitende innovaties in ons brede portfolio van kleinformaat tot grootformaat, van toner tot inkjet. Met deze nieuwe oplossingen kunt u effectief inspelen op deze trends en uw bedrijf op een winstgevende manier laten groeien.


Tot vrijdagmiddag en hou het ondertussen gezond!

Team VIGC