Hij is terug… De virtuele beursvloer!

Door het wegvallen van de meeste evenementen en beurzen vielen er heel wat informatie- en netwerkmomenten weg. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat leveranciers stil zijn blijven zitten en hun innovaties niet uitbrengen. Integendeel! Ondanks de Covid-19 crisis zijn grafische leveranciers volop bezig om hun nieuwe producten en diensten aan de sector voor te stellen. VIGC draagt graag zijn steentje bij aan het verspreiden van deze informatie. Daarom hebben wij voor onze 24 Strategische Partners het initiatief ‘de Virtuele Beursvloer’ gecreëerd.

Tijdens een sessie van maximum een uur zal telkens één Strategische Partners zijn kennis met jullie delen. Dit telkens op een vrijdag van 13u t.e.m. 14u.

Dankzij onze ‘Virtuele Beursvloer’ moet u geen enkele innovatie missen. Op minder dan één uur tijd bent u dan ook weer helemaal ‘mee’!


Vrijdag 26 november 2021 (13u-14u) – Innovaties door Canon

Tijdens onze virtuele beursvloer gaan wij het hebben over innovaties waarmee wij grafische bedrijven kunnen helpen om hun printprocessen verder te automatiseren en te optimaliseren zodat zij op een winstgevende manier kunnen blijven groeien met print in de digitale wereld van morgen.


Vrijdag 25 februari 2022 (13u-14u) – Innovaties door Dataline


Tot vrijdagmiddag en hou het ondertussen gezond!

Team VIGC