De nieuwe en betere e-commerce.

Jarenlang – nee, decennialang – richtte web-to-print software zich bijna uitsluitend op het ontwikkelen van technologie met een e-commerce functionaliteit. Dit was 20 jaar geleden perfect logisch. Zakendoen op het internet was nieuw en je had enkel een portaal nodig waar klanten konden bestellen en online betalen.

Naarmate web-to-print evolueerde, groeide ook de software. Zo kwamen er online winkelwagens, betalingsportalen, verzendproviders, bestelgeschiedenis en andere winkelgerelateerde functies bij. Maar de meeste aanbieders van kant-en-klare oplossingen deden daarbij weinig tot geen moeite om de ervaring van de eindgebruiker te verbeteren.

In 2020 komen we niet meer weg met een generieke web-to-print ervaring. De marktconcurrentie is te groot. Online shoppers zijn geavanceerder dan ooit en stellen hoge verwachtingen met zeer weinig geduld. Met slechts één snelle Google-zoekopdracht vinden ze honderden alternatieven voor uw diensten.

Bijna 10 jaar geleden kozen wij bij CHILI publish resoluut voor een andere aanpak, namelijk die van de klantenervaring. Het resultaat? Onze online document editor heeft de standaard gezet voor functies, functionaliteit en gebruikerservaring. Onze veelzijdige API’s maken het gemakkelijk om onze WYSIWYG-editor te integreren in de meeste e-commerce-platforms, marketingportalen of andere online tools. Dit stelt u in staat om de beste ervaring voor uw klanten op te bouwen.

Maar zelfs het beste kan beter. We zijn dan ook verheugd om de release van onze eigen cloudservice, CHILI publisher online, aan te kondigen. Een schaalbare, budgetvriendelijke evolutie van onze bekroonde software. Geen duur hardware-onderhoud meer, geen software-updates meer, geen IT-overhead meer, gedaan met hoofdpijn. Met automatische updates, 24/7 proactieve systeemmonitoring en tuning van de prestaties doet onze oplossing alles voor u, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw bedrijf.

Leer meer over deze spannende, nieuwe dienst tijdens ons webinar!Gratis deelname, registratie hier: