Dataline stimuleert groei met tweede uitvalsbasis in Hasselt

Meerdere aanwervingen op beide locaties om nieuwe klanten in Benelux en Duitsland te ondersteunen.

Dataline Solutions – Kantoor te Hasselt, gelegen aan de Gouverneur Roppesingel 81-83, Kantoor 43, 3500 Hasselt

Dataline opende onlangs een extra kantoor in Hasselt. Het bedrijf wil hier productondersteuning, trainingen en demonstraties organiseren, en ook applicatie setups en project management aanbieden. Vanuit Hasselt kan Dataline gemakkelijker klanten in het Noord-Oosten en het Zuiden van België (provincies Limburg en Antwerpen, Wallonië) bedienen. De nieuwe vestiging in Hasselt zal ook de uitvalsbasis zijn om het groeiend aantal klanten in Zuid-Nederland en in Duitsland te ondersteunen. Het nieuwe kantoor, gevestigd aan de Gouverneur Roppesingel, wordt o.a. bemand door Valentin Vos en Igor Oudermans die er als MultiPress Project Managers aan de slag gaan. Beiden zijn ervaren en bekende gezichten in de grafische industrie in België. Valentin Vos is de voormalige bedrijfsleider van De Vroede Enveloppen. Igor Oudermans boogt op jarenlange ervaring als customer service manager in de grafische industrie.

Blijvend sterke groei

Dataline ziet het aantal MultiPress gebruikers steeds verder stijgen. Zo breiden vele bestaande klanten hun configuraties verder uit met nog meer mogelijkheden tot automatisering en administratieve vereenvoudiging, aangepast aan de nieuwe noden of grootte van het bedrijf. Maar het bedrijft ervaart ook een sterke instroom van nieuwe klanten met digitaaldruk, sign, en grootformaat toepassingen. Dataline investeerde de voorbije jaren aanzienlijk in het updaten van de MultiPress software met functionaliteiten die specifiek zijn voor deze toepassingen.

Vacatures in Hasselt en Brugge

Om de verdere groei in de Benelux regio te ondersteunen, lanceert Dataline ook verschillende vacatures voor nieuwe MultiPress professionals. Zowel in Brugge als in Hasselt gaat het bedrijf op zoek naar allerhande profielen in sales, marketing, administratie en office management.

“Steeds meer bedrijven in de grafische sector gaan op zoek naar oplossinging om hun administratie te vereenvoudigen en de productie te stroomlijnen,” bevestigt Dirk Deroo, ceo van Dataline. “Al meer dan 20 jaar zet MultiPress haar kennis en ervaring in om deze bedrijven te versterken voor de toekomst. Dataline is ondertussen ca. 50 mensen sterk, en we hebben grote plannen. Met een nieuwe uitvalsbasis en een groter team willen we deze plannen meer kracht bijzetten.”

Een overzicht van alle vacatures vindt u op http://jobs.dataline.eu.