Dataline onthult MultiPress 6.0 Sirius

Softwareontwikkelaar Dataline Solutions introduceerde op FESPA 2024 de nieuwste versie van zijn veelgeprezen software: MultiPress 6.0 Sirius. MultiPress biedt effectieve antwoorden op business issues zoals toenemende concurrentie, prijsdruk en tekort aan geschoold personeel. 

Hoge nood aan efficiëntieverbetering en gezonde marges

In een tijd waarin de administratieve kosten van de meeste print- en sign-orders in Europa nog steeds rond de 40% van de totale kost liggen, biedt MultiPress 6.0 Sirius een effectieve oplossing. Deze speciaal voor de printindustrie ontwikkelde software automatiseert en optimaliseert alle bedrijfsprocessen.

Door de administratieve processen en de workflow te stroomlijnen, kunnen sign- en printbedrijven significante verbeteringen van hun marges realiseren, tot wel +50%. Met MultiPress verbeteren zij hun time-to-market, vermijden ze fouten en verlichten ze de algemene kostenstructuur, zodat ze met minder geschoold personeel een hoger zakencijfer kunnen realiseren. De aanpak van Dataline is daarbij uniek: de op concrete cijfers gebaseerde analyse die de software-implementatie vooraf gaat, bewijst keer op keer de enig juiste methode te zijn om printbedrijven te moderniseren met digitalisering en automatisering. 

MultiPress 6.0 Sirius: nieuwe features voor sign- en largeformatbedrijven

MultiPress staat al jaren bekend als dé allesomvattende, modulaire software die alle bedrijfsprocessen van elk print- en signbedrijf integreert in één database. Standaardfunctionaliteiten zoals CRM, e-business, calculatie, communicatie, orderopvolging, planning en productie, aankoop, logistiek (expeditie, levering en installatie), facturering en rapportering horen tot de mogelijkheden.

Met MultiPress 6.0 Sirius introduceert Dataline op FESPA 2024 enkele baanbrekende uitbreidingen in dit bekende pakket, specifiek gericht op sign- en grootformaatbedrijven. 

MultiPress 6.0 Sirius volgt op de succesvolle vorige versie, MultiPress 5.4 Polaris. In de loop van het jaar introduceert nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in deze nieuwe versie. Je kan MultiPress Sirius 6.0 nu reeds ontdekken op FESPA 2024, en de software wordt vanaf Q3 2024 beschikbaar gesteld voor klanten.

Versterking van het Dataline partnernetwerk

Naast de voortdurende ontwikkeling van MultiPress onderstreept Dataline zijn toewijding aan de integratie met gecertificeerde technologiepartners. De samenwerking met meer dan 80 gecertificeerde MultiPress Technologiepartners bevordert geavanceerde automatisering en versterkt het MultiPress-ecosysteem. Nieuw is de samenwerking met Print.com, naast enkele interessante ontwikkelingen met partners als CalderaAgfa, Antalis en anderen.

Ontdek de innovaties die MultiPress 6.0 Sirius te bieden heeft voor sign- en grootformaatbedrijven