Curious Collection: Waar innovatie, luxe en een unieke tactiele ervaring samenkomen!

Al meer dan een kwarteeuw staat Curious synoniem voor innovatie en unieke tactiele en visuele effecten. Dit assortiment creatief papier van Antalis biedt verschillende afwerkingen en kleuren, van het zijdezachte Curious Skin en het tactiele Curious Matter tot de grote kleurenpracht van Curious Metallics en Curious Translucents, het meest duurzame alternatief voor plastic.

Curious Metallics

Laat u betoveren door de schittering van Curious Metallics. Dit gemetalliseerde papier met subtiel glanseffect biedt tijdloze en stijlvolle kleuren in eigentijdse tinten: lakrood, blauw, zilver en goud, maar ook neutrale tinten en een diep zwart. Het assortiment bevat 17 kleuren, beschikbaar in gramgewichten van 120 g/m² tot 300 g/m², waarmee u altijd de perfecte match voor uw projecten kunt vinden.

Curious Matter

Curious Matter biedt een unieke tactiele ervaring die ligt tussen zijde en zand en laat een overgetelijke indruk achter. Laat uw drukwerkprojecten visueel en zintuiglijk opvallen met het gevarieerde kleurenpalet dat neutrale tinten zoals Goya White en Andina Grey bevat en intense kleuren zoals Adiron Blue, Désirée Red en Black Truffle.

Curious Skin

Geef uw projecten een luxueuze uitstraling met Curious Skin. Dit creatieve papier betovert met zijn zijdezachte, matte toets en een ongelooflijk uniform oppervlak. Het biedt niet alleen uitmuntende bedrukbaarheid, maar ook een eigentijds kleurenpalet dat de aandacht trekt. Dit papier is bestand tegen slijtage en vingerafdrukken, waardoor het perfect is voor luxe uitnodigingen en verpakkingen.

Curious Translucents

Curious Translucents is bij uitstek geschikt om elegante en subtiele lagen toe te voegen aan mailers of publicatieprojecten. Of u nu kiest voor transparant of wit, het assortiment is geschikt voor alle druktechnieken en is het beste alternatief voor plastic dankzij zijn 100% recycleerbare samenstelling.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Curious-assortiment? Neem een kijkje op de Antalis-website of neem contact op met onze accountmanagers.