Commerciële print en de UGE – Pat McGrew analyseert.

Creatieve disruptie veroorzaakt momenteel een marktverschuiving in de mature commerciële printmarkt. Meer en meer materiaal moet op maat worden gemaakt en liefst nog eens sneller op de markt komen. Slimme spelers bouwen online platformen die hen toelaten om alle technologieën te integreren, materiaal online aan te passen, alle spelers in de juiste volgorde met elkaar te laten communiceren, en een goedgekeurd document als printklaar document op te leveren.

Pat McGrew, analiste bij Keypoint Intelligence/Infotrends, en marktexperte in commerciële print onderzoekt de nakende revolutie in haar white paper, getiteld: “The coming soon revolution in coming printing.” Hierin analyseert ze ook hoe CHILI publisher als de Universal Graphics Engine een essentiële tool zal zijn voor commerciële drukkers die de boot niet willen missen.

Ze verwoordde het al tijdens #SPICYtalks18: “De woordenwolk die het CHILI publish-team uitwerkte om de mogelijkheden en toepassingen van CHILI publisher als UGE te definiëren, demonstreert de veelzijdigheid van het platform. Een bijna eindeloos aantal combinaties van toepassingen is mogelijk, zodat zowel beginnende als ervaren ontwerpers en marketeers gestroomlijnde campagnes kunnen uitwerken waarbij de integriteit van het merk behouden blijft. CHILI publisher biedt een zodanig enorm potentieel op verschillende markten dat al wie de mogelijkheden van online tools onderzoekt, hier zeker rekening mee moet houden.”

Benieuwd hoe u de creativiteit, efficiëntie en printkwaliteit van uw bedrijf in stijgende lijn naar meer omzet kan duwen?

Download nu gratis de white paper van Pat McGrew via de CHILI publish website: https://www.chili-publish.com/whitepaper/the_coming_soon_revolution_in_commercial_printing