Cocoon & Cyclus: Duurzaam printen zonder compromissen

Duurzaamheid staat hoog op de agenda voor velen van ons. In deze tijd is het aan ons om bewuste en duurzame keuzes te maken en daarbij zijn de Cocoon en Cyclus assortimenten van 100% gerecycleerd papier uw ideale partners. Deze hoogwaardige papiersoorten bieden betrouwbaarheid en kunnen worden ingezet voor zelfs de meest veeleisende drukwerkprojecten.

Cocoon. 100% gerecycleerd, 100% wit.

Of u nu kiest voor het gladde, gestreken Cocoon Silk of het natuurlijke, ongestreken Cocoon Offset BA, deze kwaliteiten garanderen u prachtige, homogene oppervlakken en een hoge en zuivere witheid. Uw afbeeldingen komen natuurgetrouw over, zelfs in de meest levendige kleuren. Dankzij een uniek ontinktingsproces zonder chloor, krijgt Cocoon een ongeëvenaarde witheid en staat het garant voor een uitmuntende afdrukkwaliteit.

Cocoon draagt bij aan een betere wereld. Cocoon wordt geproduceerd van 100% gerecycleerd materiaal en met gebruik van bio-energie. Het hele assortiment is FSC® Recycled gecertificeerd. Cocoon Offset BA is ook Cradle to Cradle Zilver gecertificeerd en draagt het EU Ecolabel.

Cyclus. Natuurlijk wit, ecologisch en gecertificeerd.

Cyclus biedt een breed en compleet assortiment volledig gerecycleerd papier met een natuurlijke witheid: Cyclus Silk (gestreken variant) en Cyclus Offset (ongestreken variant). Uw afbeeldingen worden perfect waarheidsgetrouw weergegeven.

Cyclus wordt geproduceerd zonder chemische bleekmiddelen en met een aanzienlijk lager water- en energieverbruik dan papier van nieuwe vezels.

De diverse milieucertificeringen van Cyclus (FSC® Recycled, Blue Angel, het EU Ecolabel) garanderen de kwaliteit van de grondstoffen, hun hergebruik, het gebruik van hernieuwbare energie, water- en bodembeheer en sociale rechtvaardigheid. Cyclus Offset is ook Cradle to Cradle Zilver gecertificeerd.

Zowel Cocoon als Cyclus bieden een uitgebreid assortiment in gramgewichten en formaten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken voor uw projecten.

Meer informatie?

Vraag de Cocoon en/of Cyclus brochure aan op onze website www.antalis.be of neem contact op met onze accountmanagers.

Aan u de keuze om te helpen het milieu te beschermen!