ChromaLuxe Blikvanger: de kracht van kleur

Wist je dat ChromaLuxe de perfecte keuze is om commerciële ruimtes of toonzalen om te toveren tot aantrekkelijke en luxueuze blikvangers?

Als een van de meest toonaangevende merken in high-definition sublimeerbare printmedia, bieden de fotopanelen van ChromaLuxe zowel een verbluffende kleurenpracht als een ongeëvenaarde duurzaamheid. Van bedrijfskantoren tot kleinhandelsruimten of toonzalen, de high-definition fotopanelen trekken sowieso de aandacht van jouw klanten.  

Het gebruik van de juiste merkkleuren is van vitaal belang voor commerciële installaties.  In plaats van afbeeldingen af te drukken rechtstreeks op een gemakkelijk krasbaar oppervlak, wordt bij dye sublimatiedruk het beeld in de gepatenteerde ChromaLuxe coating aangebracht om een ongelooflijke diepte, precisie en duurzaamheid te creëren. De aluminium panelen kunnen worden gecombineerd voor grotere projecten, zodat bijna elk formaat voor een verscheidenheid van commerciële toepassingen realiseerbaar is.

De panelen zijn gemakkelijk te reinigen zonder de coating te beschadigen, waardoor ze een hygiënische keuze zijn die zeer geschikt is voor de hedendaagse omgeving. De bestendigheid tegen krassen, vlekken, UV-vervaging en water houdt de afbeeldingen extra duurzaam.

Bezoek www.ChromaLuxe.com en laat je inspireren.