Choose Wisely

Print is not dead. Een boodschap op het juiste papier laat niet enkel een blijvende maar ook de goede indruk na. Je papierkeuze vertelt je ontvangers het volledige verhaal. Met het juiste papier toon je meer dan elegantie, kracht, cool of fun, je tilt je boodschap naar andere hoogtes én bewijst aan je lezers dat je weet hoe impact te creëren.

Met de eerste gedrukte reeks van 6 Choose Wisely belichtten we in de periode januari 2017 – februari 2018 telkens één van de vele Papyrus Specials-kwaliteiten. Het vinden van de juiste balans tussen druk(techniek), design en papier is een uitdagend proces maar Choose Wisely demonstreert hoe het resultaat van deze evenwichtsoefening de moeite loont.

Volvlak zwart offsetdruk, foliedruk, thermoprint, letterpress, lasercuting, verkleven van meerdere kwaliteiten… Al deze druktechnieken komen, soms alleen, soms gecombineerd, tot hun recht op de Specials-kwaliteiten die de basis vormen voor deze inspirerende reeks Choose Wisely.

Choose Wisely, Be Inspired.

Fuego Stone – Don’t Disappear without a trace
Full black print – silver foil

Natural Evolution – The Soul of Type
Thermoprint

Gmund Colors – Make the Cut
Paper bonding – Lasercutting

Gmund Heidi – You never have a second chance to make a first impression
Letterpress

Gmund Cotton – Don’t
Lasercutting – hot foil

MultiDesign – Show Character
Hot foil

Choose Wisely is ontwikkeld om aan te voelen, te delen en je te inspireren.

Bezoek www.papyrus-gallery.com voor meer uitzonderlijke papierprojecten of volg Papyrus Benelux op Instagram voor inspiratie:  @papyrus_benelux