Carl Van Rooy versterkt VIGC-team, Didier Haazen CTO bij Group Joos

VIGC zal zich vanaf 3 juni 2019 versterken met een nieuwe Senior Innovation Consultant, Carl Van Rooy. Didier Haazen zal op zijn beurt vanaf 17 juni 2019 bij Group Joos de functie van CTO (Chief Technology Officer) opnemen.

Carl Van Rooy is geen onbekende voor de VIGC organisatie waar hij tussen 2008 en 2013 ook al aan de slag was. Daarnaast heeft hij een rijkgevulde carrière opgebouwd als prepress manager bij Proost nv, Production Manager bij drukkerij Bulckens en meer recent als Methods & Engineering Manager bij Autajon Labels. “Carl brengt veel kennis met betrekking tot workflow automatisatie, operationale kennis rond digitale en conventionele druktechnieken en labels & packaging binnen in de VIGC organisatie. We zijn verheugd dat Carl opnieuw voor VIGC kiest en op deze manier actief kan bijdragen aan de innovatie binnen de grafische industrie in de Benelux”, aldus Managing Director Jos Steutelings.

Didier Haazen, die al sinds augustus 2000 bij VIGC werkt gaat een nieuwe uitdaging aan als CTO (Chief Technology Officer) bij Group Joos. Jos Steutelings typeert Didier als een geëngageerde collega: “Didier heeft veel betekend voor onze organisatie en is zonder twijfel een van de PDF-specialisten in België en daarbuiten. Als een van de boegbeelden van VIGC zullen wij hem missen maar anderzijds gunnen wij hem als VIGC-team deze nieuwe uitdaging van harte. Didier blijft trouwens nog betrokken om geplande PDF-opleidingen in goede banen te leiden.”

Didier Haazen: “Ik ben blij om in mijn carrière te hebben kunnen bijdragen aan de werking van VIGC en de innovaties binnen de grafische sector. Ik kijk er alvast naar uit om met een even groot enthousiasme en engagement verbeteringstrajecten op te zetten, innovatieprojecten te leiden en kennis over te dragen als Chief Technology Officer bij Group Joos.”

Het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie is een netwerkorganisatie die zich focust op technologische en business innovatie binnen de grafische sector. Vorig jaar vierde het haar 20-jarige bestaan. Haar missie, op een pragmatische manier bedrijven inzicht en overzicht geven in een steeds sneller evoluerende technologische omgeving.

Als VIGC-team kijken wij uit naar de nieuwe samenwerking met Carl Van Rooy en wensen wij zowel Carl als Didier veel succes toe in hun nieuwe functie.