Canon wenst u alle succes voor 2022

Canon wenst u alle succes voor 2022 – met innovatie, automatisatie, digitalisatie en nieuwe businessmodellen

Het grafisch bedrijf evolueert naar een high-tech omgeving. Men kijkt niet alleen naar automatisatie binnen het bedrijf, maar ook naar het verkoopproces en combinaties van producten, bijvoorbeeld het digitaal combineren met offset en digitale diensten door bijvoorbeeld RFID en NFC te koppelen aan drukwerk.

Canon wenst u alle succes voor het nieuwe jaar en we helpen u graag. We staan voor u klaar, niet alleen met automatisatie en de laatste technologieën, maar ook met kennis op het gebied van digitalisatie en nieuwe business modellen.

Digitalisatie

Praat met uw opdrachtgevers over de moderne mogelijkheden om print met digitaal te integreren

Veel mensen hebben de onterechte vooroordelen dat print duur, langzaam, inflexibel, niet te targetten en niet te meten is. Terwijl er tegenwoordig technologieën beschikbaar zijn, die het mogelijk maken om de tastbare en zintuigelijke kracht van print te combineren met de voordelen van digitale kanalen. Een win-win!

Wilt u het gesprek aangaan met uw opdrachtgevers over het toevoegen van QR-codes, NFC, beeldherkenning, slimme URL’s en eXtended Reality aan print? Lees dan het artikel over Smart Connected Print ter ondersteuning.

Doe uw voordeel met artikel over digitalisatie en smart connected print

Nieuwe business modellen

Bent u op zoek naar informatie over nieuwe businessmodellen en manieren om bestaande klantrelaties uit te bouwen? Het Canon Ascent Programma is een programma voor grafische dienstverleners en is specifiek afgestemd op uw doelstellingen en ambities. Het is een initiatief op het gebied van business development waarin Canon u ondersteunt bij het vergroten van uw succes.

Laat u inspireren door strategische, tactische en operationele onderwerpen:

  • Marktonderzoeksrapporten
  • Artikelen en animaties
  • Webinars
  • Mentoring
  • Technologische oplossingen

Bekijk de inhoud van het Ascent Programma en meld u vrijblijvend (én kosteloos) aan, zodat u op de hoogte wordt gehouden van nieuwe content.