Canon en PantoonBenes kiezen voor samenwerking

Canon en PantoonBenes besloten tot een samenwerking om de UVGel printtechnologie in het PantoonBenes aanbod op te nemen. Deze technologie wordt gebruikt in de Canon Colorado 1.6 mtr Roll-To-Roll printers en is uitermate geschikt voor de grotere printvolumes of wanneer men met piekmomenten geconfronteerd wordt. De hoge snelheid van de Colorado in combinatie met de korte droogtijd maakt dat ook grote oplages toch snel verwerkt kunnen worden.

PantoonBenes vindt het belangrijk zijn klanten zo objectief mogelijk te voorzien van advies, vertrekkende vanuit de toepassingen. Wij zijn overtuigd dat deze ‘koude’ printtechnologie en daaraan verbonden de hoge mate van media compatibiliteit een echte meerwaarde zal betekenen voor veel van onze klanten.

De doelgroepen die wij daarbij onderscheiden zijn voornamelijk drukkerijen en signmakers met een hoger dan gemiddeld volume. Canon zal de UV-Gel technologie stilaan naar meer en andere platformen door trekken zodat er straks een breed gamma aan toestellen beschikbaar zal worden.

De samenwerking met Canon gaat vanaf heden van start en is voorlopig beperkt tot België en Luxemburg. Voor meer informatie contacteer:

PantoonBenes

Telefoon: +32 3 877 00 69

E-mail: info@pantoon.be

Website: www.pantoonbenes.be

Canon België

Telefoon: +32 2 729 48 63

E-mail: wideformat@canon.be

Website: www.canon.be