callas software & Four Pees lanceren pdfToolbox 13

Deze nieuwe release is nog interactiever en maakt procesautomatisering eenvoudiger. De gebruikersinterface werd geoptimaliseerd.

callas software bracht recent samen met haar distributeur Four Pees, versie 13 uit van zijn pdfToolbox productlijn. Het opvallendste aspect van de nieuwe release is dat er veel meer mogelijkheden zijn om dynamisch controles, fixups en imposities met JavaScript in te stellen. Ook zijn er meer opties beschikbaar voor procesplannen en een betere configuratie hiervan in de gebruikersinterface. De nieuwe versie maakt dus een veel hoger niveau van automatisering mogelijk, waardoor de gebruikers nog productiever en efficiënter aan de slag kunnen met pdfToolbox.

“De nieuwe functies en verbeteringen in pdfToolbox 13 zijn vooral gericht op grote formaten, labels, verpakkingen en gepersonaliseerd printwerk in grote volumes”, zegt Dietrich von Seggern, Managing Director bij callas software GmbH. “Daarover kregen we heel wat vragen van klanten. En ook deze keer zijn we erin geslaagd om met passende oplossingen te komen.”

Zo heeft callas de mogelijkheden om JavaScript te gebruiken in pdfToolbox 13 systematisch uitgebreid. In de nieuwe release kan men controles en fixups op een volledig dynamische basis met JavaScript definiëren. Ook is het mogelijk om imposities in te stellen met JavaScript, wat de procedure een stuk eenvoudiger maakt.

OEM-partners van callas software kunnen pdfToolbox ook in de cloud gebruiken. Ze krijgen dan toegang tot de PDF-technologie van callas software binnen hun eigen producten, zonder dat ze een apart programma hoeven te installeren of updates moeten downloaden.

pdfToolbox 13 kreeg ook flexibelere opties om individuele pagina’s te converteren, om afbeeldingen te verkleinen en comprimeren, en om de software in Enfocus Switch te integreren. Ten slotte bevat de nieuwe release een nieuwe JSON-rapportagefunctie met configureerbare details over een PDF en de verdere verwerking ervan.

Vragen over beschikbaarheid, prijs, opties of rendement op investering? Neem contact op met Four Pees, de distributiepartner van callas software, via sales@fourpees.com. Of download een tijdelijke, volledig functionele proefversie op www.callassoftware.com.