#BOPE22 in beeld

Met 140 deelnemers uit gans Europa en een sterk sprekersprogramma was de vierde editie van het Benelux Online Print Event op 8 juni in de Zoo van Antwerpen een voltreffer. Opnieuw fysiek kunnen samenkomen rond Online Print met gelijkgestemden is fantastisch. Er werd dan ook goed genetwerkt voor, tijdens en na het event op het VIP-diner.

De sprekers waren zeker ook op de afspraak deze editie. Niet alleen België maar ook Nederland, Denemarken, Duitsland en zelfs Panama waren vertegenwoordigd. De verschillende inzichten van binnen- en buitenland werden met veel passie gebracht en door de deelnemers enthousiast onthaald.

Wilt u zien wat u gemist heeft of de dag nog eens herbeleven dan kan u hier de sfeerbeelden bekijken. Voor de afwezigen zeker genoeg redenen om op 20 oktober ons VIGC Congres in Lamot Mechelen bij te wonen.

Ook de aanwezige pers uit binnen- en buitenland was enthousiast.

Lees hier hun bijdragen:

Heeft u een case die mogelijk interessant is voor een volgende editie of wilt u als partner meebouwen aan #BOPE23 neem dan contact op met Jos Steutelings (+32 476 760 894 of jos.steutelings@vigc.be).

Jos Steutelings
Jos heeft als prepressverantwoordelijke en business proces manager 18 jaar ervaring opgebouwd in de mediasector bij Concentra en Mediahuis. Hij startte in 2014 bij VIGC als senior innovation consultant. In deze functie startte hij het web-to-print project mee op. Sinds april 2019 heeft Jos de leiding van VIGC overgenomen.
Expertisedomeinen waarvoor Jos bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: online print, workflow optimalisatie, proces audits, changemanagement, projectmanagement en innovatietrajecten.