The Online Print Generation

VIGC start het jaar met een nieuwe eventformule én een ijzersterke #BOPE21 line-up! Alle ingrediënten zijn aanwezig om via het Benelux Online Print Event het jaar in een positieve sfeer te starten.

Met The Online Print Generation wordt er op 9, 10 en 11 februari 2021 niet alleen verwezen naar de nieuwe generatie grafische ondernemers die online print duidelijk in hun armen hebben gesloten, maar zeker ook naar de versnelde adoptie van e-commerce door de Covid-crisis bij eindgebruikers.

Nieuw is dat je als deelnemer zelf kiest wanneer je deelneemt. Een On Demand aanpak waarbij de flexibiliteit om deel te nemen alleen maar voordelen geeft. Ideaal om in een drukke agenda toch plaats te vinden om je te laten informeren. Iedere dag wordt er één #BOPE21 show online gezet. Drie shows in totaal!  Strak geregisseerd en vlot gemonteerd op basis van waardevolle nationale en internationale content.

Keynote sprekers zijn Bernd Zipper met ‘Chances and Threats for Online Print in the Post-Covid-Aera’ en van buiten de industrie maar sterk inspelend op innovatie Pascal Coppens (Nexxworks) met ‘China’s new normal. How China sets the standard for innovation.’

Belgische Industry Updates komen van:

  • Nico Potvin – KAN Design – Digital brand transformation through smart templating
  • Johan Steylaerts – HP Indigo – eCommerce & Automation
  • Peter Vanhove – INNI Group – Belgian closed online print platform based on advanced automation.

Verder kijken we over de grens met:

  • Oliver Kray – MyPostcard.com – Appification of print through personalized postcards
  • Philip Rooke – SpreadGroup – Evolution and future trends of print on demand in the textile business
  • Haico Meijerink – Cimpress/Drukwerkdeal/Printdeal – The world of print out of your pocket, online print is the growth engine for print

Claim jouw moment en laat je door ons inspireren rond dé post-covid trend van dit jaar en volgende jaren…. e-commerce!

VOLG ONS OP

JOIN THE CONVERSATION

#BOPE21

EXCLUSIVE PARTNER(S)

SILVER PARTNERS

Dit event maakt deel van het industriepartnerschap waar 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s : Digitalisering, Duurzaamheid & Industrie 4.0 en dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

#industriepartnerschap #sterkondernemen