Benelux Online Print Event (BOPE), Powered by Four Pees!

Back to (e-)business

VIGC organiseert dit jaar opnieuw een fysiek BOPE event. Het Benelux Online Print Event (BOPE) zal doorgaan op 8 juni, in de Zoo van Antwerpen.

De focus van het event zal liggen op het netwerken met echte fysieke contacten. Gedurende het event zal er kennis gedeeld worden en kunnen er zaken gedaan worden. Ook kan er uiteraard bijgepraat worden op het event en tijdens het exclusive VIP-diner, aansluitend op het event..

Met “Back to (e-)business” wil VIGC inspireren en motiveren om e-business binnen de strategie van het grafisch bedrijf een centrale plaats te geven. De digitale tsunami die de maatschappij overspoelde en de forse e-commerce groei die daarmee gepaard ging, heeft zich namelijk ook versneld doorgezet binnen de grafische sector.

Om dit te realiseren verwelkomt #BOPE22  opnieuw heel wat internationale sprekers die gaan spreken over de volgende topics:

  • Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon – Developments and trends in the online print industry in 2022
  • Sven Rusticus (NL), CEO Happyprinting –  Franchising in the Online Print industry
  • Ruben Baestaens (BE), Owner Simba – Design as a service
  • Miki Rubin (Panama), CEO and Co-founder Imprimu – Online Print in Latin America
  • Jesse Marynen (Belgium), CEO Buroform Group – Best of both worlds. Online print at premium quality!
  • Martijn ten Pas (NL), Owner DWCPrint, Ate Bontjer, X-interactive, Robert Hartman, Dataline Solutions – High-performance print e-business fuelled by MIS software
  • Niek Veraverbeke (BE), Graphic consultant Cartim – Transition from old fashion offset printing to W2P
  • Morten B. Reitoft (DK), Editor-in-Chief INKISH – Online Print as driver for growth in printing industry
  • Sabine Demey (BE), Director Flanders Artificial Intelligence Research Program IMEC – How AI can help your SME business!

Bovendien heb je de dag voor het event, 7 juni, de kans om een Masterclass e-Business Print te volgen. Deze zal worden verzorgd door #BOPE22 keynote spreker en industrie-expert Bernd Zipper.

Jos Steutelings, Managing Director VIGC, kijkt er alvast naar uit: “We kijken naar de uitdagingen die zich aftekenen tegen de huidige economische realiteit. Welke trends en ontwikkelingen moeten zeker in de gaten worden gehouden? En we laten ook een aantal ondernemers aan het woord die hun e-business case zullen delen. Ook stappen we de wereld binnen van Artificial Intelligence (AI) met een presentatie door het wereldvermaard onderzoekscentrum IMEC. Internationale sprekers, kwalitatief netwerken en een exclusief VIP-diner, dat is waar #BOPE22 voor staat. Wij zijn alvast klaar voor een succesvolle editie in juni 2022 en om iedereen opnieuw ‘in levenden lijve’ te kunnen verwelkomen! Laat je door ons inspireren rond dé post-covid trend van dit jaar en volgende jaren… e-commerce!”

Het volledige programma alsook het bestellen van tickets is te vinden op: Benelux Online Print Event – #BOPE22 – VIGC