België opent ‘beurzenmarkt’ per 30 juli

Eindelijk kunnen voorbereidingen voor beurzen in het najaar van start. Met de versoepeling van de openstelling voor beurzen per 30 juli, zijn de kansen voor deze zomer echter nog vrij beperkt.

Een beurs organiseren doe je niet zomaar, er gaan doorgaans maanden van voorbereiding aan vooraf. Maar met de mededeling van de Belgische overheid kunnen de beursorganisatoren van Sign2Com van 19 tot en met 21 september, een aanvang maken met de nodige voorbereidingen.

Sign2Com zegt dat inmiddels 80% van de gehele oppervlakte in Kortrijk is verhuurd. De beurs valt in België onder het zogenaamde ‘handelsprotocol’, daarvoor gelden andere regels dan voor festivals. Dat maakt het voor de organisatoren meer werkbaar, omdat er op de stands geen beperkingen zijn voor wat betreft het aantal bezoekers.

Sign2Com zal er toch alles aan doen de beurs zo veilig mogelijk in goede banen te leiden. Vooral sanitaire maatregelen en voldoende ventilatie worden daarbij genoemd. Over ca. 10 dagen kunnen geïnteresseerden zich inschrijven als bezoeker via de website van Sign2Com.

Blokboek.com
Dit artikel werd één op één overgenomen van www.blokboek.com