Bekijk wat er mogelijk is met producten voor visuele communicatie

Gepersonaliseerd behang? Tijdelijke communicatie? Een winkel voorzien van een nieuwe look? Het is allemaal mogelijk met de producten voor visuele communicatie van Antalis. Tijdens de Antalis Interior Design Award werden onder het motto ‘Print your imagination’ veel verschillende projecten met producten voor visuele communicatie ingestuurd. Deze wedstrijd voor interieurontwerpers, architecten, drukkers en studenten werd eind 2019 voor de tweede keer georganiseerd.

De winnaars van de Antalis Interior Design Award worden bekend gemaakt op 31 maart op antalisinteriordesignaward.com

Alle 535 inzendingen van deze editie zijn te bekijken op antalisinteriordesignaward.com. De online galerij bevat projecten in verschillende categorieën: Public Building, Home, Office, Retail, en Hospitality. Alle projecten zijn gemaakt met ten minste één product uit de Antalis Visuele Communicatie catalogus. We lichten een aantal projecten uit:

Museum Bozar

Voor de aankleding van de expositieruimte in Museum Bozar is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Coala Floor Air Free en Coala Floor&Wall. Met de prints komt de Afrikaanse kunst extra goed tot zijn recht.

Auteur: Pascal Sparenberg
Bedrijf: Magraf Sprl

Fred’s Kitchen

Bij de restyling van Fred’s Kitchen op de NDSM werf in Amsterdam is gebruik gemaakt van Coala Walldesign Leather NW om de industriële stijl door te voeren in de inrichting. Het design is met HP Latex op het behang gedrukt.

Auteur: Loes Kok
Bedrijf: Bull Creative

Scanner radiologie

Een van de scanners in dit ziekenhuis wordt specifiek voor een jong publiek gebruikt. De scanner kreeg een make-over om de kinderen op hun gemak te stellen tijdens het onderzoek.

Auteur: Aurélien Lienard
Bedrijf: Worldprint Sprl

Benieuwd naar de andere projecten? Bekijk ze in de online galerij.
Just print your imagination!