Antalis: voor elk drukwerk een eigen Print Speed®-papier

Fris uw communicatie op met Print Speed®, een betrouwbaar ongestreken kwaliteitspapier voor zowel offset als gepersonaliseerde preprint toepassingen.

Premium ongestreken papier voor al uw printbehoeften

In de loop der jaren is Print Speed®-papier uitgegroeid tot dé standaard voor hoogwaardig ongestreken papier. Print Speed® biedt twee papierkwaliteiten, Offset voor offsetdruk en Laserjet voor (voor)bedrukking in offset en personalisatie op laser- en inkjetapparatuur.

Uitstekende papiereigenschappen

Print Speed® biedt een combinatie van eigenschappen die de kwaliteit van uw drukwerk naar een hoger niveau tillen. De opmerkelijke afdrukkwaliteit van het papier is te danken aan de optimale witheid en het gladde papieroppervlak, in combinatie met de bulk en opaciteit van de eucalyptusvezels, die samen zorgen voor een uitstekende runnability en perfecte beeldreproductie.

Gramgewichten en formaten naar keuze

Een ander voordeel van Print Speed® is dat het verkrijgbaar is in een brede selectie gramgewichten en formaten, waardoor het een van de meest veelzijdige keuzes is voor het uitvoeren van verschillende drukwerkprojecten. Van visitekaartjes en folders tot posters, jaarverslagen en brochures, u vindt altijd de perfecte match voor al uw drukwerkbehoeften.

Verhoog uw afdrukkwaliteit met een speciale touch

Door verschillende technieken toe te passen op het papieroppervlak, zoals pregen, foliedruk of spot UV vernis, kunt u de visuele aantrekkingskracht van uw drukwerk vergroten en het laten opvallen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons Print Speed-assortiment? Neem een kijkje op de Antalis-website of neem contact op met uw contactpersoon.

Print Speed®. De kunst van contrasten.