Antalis: UPM Raflatac

UPM Raflatac zelfklevend materiaal voor al uw etikettering en signing

Als het om zelfklevende materialen gaat, bepaalt UPM Raflatac de norm. Antalis biedt een uitgebreid UPM Raflatac-assortiment waarmee u aan al u behoeften op het gebied van etikettering en signing kunt voldoen. Of het nu gaat om etiketten voor branding, identificatie of signing, u vindt het in ons UPM Raflatac-assortiment.

Brede selectie frontmaterialen, kleefstoffen en rugpapier

UPM Raflatac biedt een brede selectie aan frontmaterialen waaronder gestreken, ongestreken, opaak, gekleurd, fluoriserend, gemetalliseerd papier en synthetische films. Met verschillende kleefstoffen voor verschillende toepassingen: permanent en extra permanent voor ruwe ondergronden, ‘verwijderbare’ lijm voor eenvoudig verwijderen zonder scheuren, kleefstof geschikt voor diepvries, speciale textiellijm en zeewaterbestendige kleefstoffen met speciale scheepvaartcertificering BS5609. Het zorgvuldig gekozen rugpapier waarborgt de prestatie van het product en is verkrijgbaar met of zonder breeklijnen.

Raflatac Polylaser

Naast het UPM Raflatac standaardassortiment voor traditionele druktechnieken, is er een speciaal en uitgebreid digitaal assortiment UPM Raflatac papier- en foliegebaseerde materialen voor dry toner en HP indigo. Hier hoort ook de Polylaser serie bij op basis van polyester frontfolies die bijzonder populair is voor het bedrukken van labels en bewegwijzering die lang moeten meegaan. De Polylaser serie is zeer geschikt voor buitengebruik, waterbestendig, vocht- en temperatuurbestendig, slijtvast, UV-bestendig en gemakkelijk te reinigen door schoon te vegen.

RAFNXT+ bewezen milieuvriendelijker

Antalis biedt zelfklevend materiaal aan waarbij zowel het etiket als het rugmateriaal FSC© gecertificeerd is: RAFNXT+ van UPM Raflatac. Dit is ’s werelds eerste zelfklevende materiaal dat is geverifieerd door de Carbon Trust om klimaatverandering te helpen verminderen. RAFNXT+ is bewezen vriendelijker voor het milieu en na onderzoek is gebleken dat door de FSC© gecertificeerde bossen méér CO2 wordt opgenomen dan er in de totale levenscyclus van de etiketten uitgestoten wordt. RAFNXT+ wordt door Antalis aangeboden zonder meerprijs als standaardkwaliteit voor alle papieretiketten van UPM Raflatac.