Antalis: Rives

Antalis: Rives®, hét structuurpapier voor een stijlvolle communicatie

Op zoek naar een creatief structuurpapier met een chique uitstraling? Antalis biedt een uitgebreid assortiment Rives creatief papier dat precies aan deze vraag voldoet.

Van het klassieke Rives Tradition tot het geometrische Rives Design en het op mode geïnspireerde Rives Shetland, bij Rives vindt u het papier met de structuur en textuur die past bij uw gedrukte communicatie. Of het nu gaat om een huisstijl, verpakking, advertentie of een publicatie.

5 verschillende texturen om uw projecten uit te lichten

Het Rives assortiment is beschikbaar in 5 verschillende structuren met gramgewichten variërend van 90 g/m² tot 400 g/m². Er is altijd een structuur die past bij uw drukprojecten. Verkrijgbaar in bright white, pale cream en natural white, met keuze uit verschillende bijpassende enveloppen voor een aantal van de Rives creatieve papieren.  

Rives Tradition, vaak nagemaakt nooit geëvenaard

De textuur van Rives Tradition is echt uniek. Rives Tradition werd geboren in de Franse stad Rives en wordt nog steeds volgens exact dezelfde normen gemaakt. Het papier heeft een unieke subtiele textuur die diep in het papier voelbaar is en straalt elegantie en klasse uit. De perfecte keuze voor veeleisend drukwerk en luxe verpakkingstoepassingen.

Rives Sensation voor drukresultaten van een gestreken papier

Rives Sensation ontstond door het gepatenteerde oppervlakte behandelingsproces Sensation. Sensation maakt meer druktechnieken mogelijk op creatief papier. Hierdoor is Rives Sensation het perfecte creatieve papier om gedetailleerde foto’s en gekleurde volvlakken op af te drukken.  

Antalis stand op de PRINTmatters Vakdag

Ontdek het volledige portfolio Antalis creatieve papieren van de merken Rives, Olin, Curious., Keaykolour en Conqueror bij de Antalis stand op de PRINTmatters Vakdag op 12 oktober 2023. Antalis stand, PRINTmatters Vakdag, 12 oktober 2023, Barneveld, www.printmattersvakdag.nl