Antalis : Nieuw gamma creatieve papieren

De afgelopen maanden heeft Antalis een nieuw gamma creatief papier ontwikkeld en met trots stellen wij de nieuwe kwaliteiten Olin en Keaykolour aan u voor. Deze nieuwe kwaliteiten zullen vanaf april verkrijgbaar zijn. 

Olin                     

De nieuwe Olin-collectie bestaat uit 4 gamma’s: 

  • Olin Design is een gamma ongestreken papier en karton van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in 4 tinten (Ultimate white, Bright white, Soft white en Warm white), 3 afwerkingen (Regular, Smooth en Rough) en 15 gramgewichten (van 50 g/m2 tot en met 400 g/m2). De nieuwe tint ‘Ultimate white’ (CIE 170) stelt een nieuwe standaard op het gebied van witheid voor dit soort papier. Een selectie van het assortiment heeft een speciale oppervlaktebehandeling ondergaan om te voldoen aan de eisen voor bedrukking met digitale-, laser-, en HP Indigo machines. 
  • Olin Colours (voorheen Pop’Set) is een perfecte aanvulling op de Olin-collectie. Dit papier is verkrijgbaar in 26 kleuren, van zwart tot helder wit en van pastel tot felle kleuren 
  • Olin Millesime biedt een bristol-gamma met een unieke hoge witheid. Olin Millesime, verkrijgbaar van 180 g/m² tot en met 400 g/m², is ideaal voor visitekaartjes en andere toepassingen waarbij de stijfheid van karton gecombineerd moet worden met de elegantie van een extra witte velijn afwerking. 
  • Olin Origins is een gamma dat geïnspireerd is op de natuur. Het assortiment biedt 5 tijdloze, minerale en organische tinten met een ruwe afwerking en een subtiele zachte touch. Dit gamma draagt bij aan duurzaamheid en is onderdeel van ‘1% for the Planet’, voor een positieve impact op het milieu. Het is dan ook een ecologisch verantwoorde papierkeuze. 

Er wordt een breed assortiment enveloppen ontwikkeld dat later beschikbaar zal zijn.

Keaykolour                     

Keaykolour is een iconisch papier- en kartongamma. Het is verkrijgbaar in 45 kleuren en voelt uniek en luxe aan. Het heeft een hoge stijfheid waardoor het perfect is voor hoogwaardige druk- en verpakkingstoepassingen. 

Het nieuwe gamma is beschikbaar vanaf april 2023. In mei zullen er nieuwe, extra ruwe referenties met nieuwe reliëfmotieven worden toegevoegd in de kleuren wit en zwart.

Binnenkort wordt ons assortiment aangevuld met nieuwe gamma’s Conqueror en Curious, gevolgd door Opale en Rives

Wilt u meer weten over deze nieuwe kwaliteiten? Neem dan zeker contact met ons op via +32 (0)2 451 12 00 of info.be@antalis.com voor België of via +31 (0)36 53 94 444 of info.nl@antalis.com voor Nederland .