Antalis: Invercote® grafisch karton, tilt verpakkingen en grafische toepassingen naar een hoger niveau

Op zoek naar een premium karton voor uw verpakkingen en grafische toepassingen? Invercote sulfaatkarton is speciaal hiervoor ontworpen en zal uw verwachtingen overtreffen! Doordat het gemaakt is van 100% nieuwe vezels kan een hoge witheid en uitstekende bedrukbaarheid gegarandeerd worden. Daarnaast biedt Invercote met een meerlaagse contructie, ultieme stijfheid en maximale stevigheid maar blijft het perfect plooibaar zonder dat er barsten op de vouwen ontstaan. De bescherming van verpakte producten is verzekerd en grafische producten krijgen een robuuste, luxe uitstraling. Invercote versterkt het premium karakter en de luxe uitstraling van uw verpakkingen en grafische toepassingen.

Assortiment

Invercote biedt een breed assortiment sulfaatkarton. Invercote G heeft twee contrasterende zijden, de voorzijde is volledig gestreken en de achterzijde is lichtgestreken. Dit geeft een prachtige combinatie tussen een gladde buitenzijde en een tactiele binnenzijde. Invercote Creato biedt fantastische drukresultaten op beide zijden die volledig gestreken zijn. Het gladde oppervlak is bijzonder geschikt om de meest complexe beelden prachtig weer te geven. Voor hoge gramgewichten gebruikt u Invercote Duo, bestaand uit twee verlijmde lagen Invercote G. Zeer geschikt voor displays en wijn- en sterke drank verpakkingen met gramgewichten van 430 g/m² tot en met 610 g/m².

Duurzaamheid

Nu klimaatverandering en milieukwesties hoog op de agenda staan, zijn zowel consumenten als merken op zoek naar duurzamere keuzes. Als het op verpakkingen aankomt, heeft grafisch karton een duidelijk voordeel ten opzichte van verpakkingen op basis van fossiele grondstoffen: het is gemaakt van hernieuwbaar materiaal op basis van pulp.

Certificaten en standaarden zijn een positieve manier om gemeenschappelijke benchmarks vast te stellen en kunnen ook nuttig zijn bij de marketing van uw producten. De houtvezels die gebruikt worden voor Invercote zijn onder andere FSC® en PEFC™ gecertificeerd. De ISO-certificaten zijn 9001, 14001, ISO 45001 en 50001.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Invercote? Neem een kijkje op de Antalis-website of neem contact op met onze accountmanagers.