Antalis: Creëer luxe verpakkingen met Delos!

Na de herlancering van de iconische assortimenten Conqueror, Curious, Olin, Keaykolour en Rives, presenteert Antalis u nu het Delos-assortiment, speciaal voor luxe verpakkingstoepassingen, vanaf één enkele riem.

Ontdek dit nieuwe must have-assortiment voor luxe verpakkingen!

Hoge kwaliteit en stijlvolle uitstraling

Van omdozen tot shopping bags, hoesjes of vouwdozen, het Delos-assortiment stevig ongestreken papier en karton beantwoordt aan al uw behoeften en ondersteunt de meest veeleisende en creatieve verpakkingsprojecten. Met Delos creëert u luxe verpakkingen waarvan de voelbare eigenschappen uw ontwerp zullen verbeteren en waarmee de premium positionering van uw merk zal worden overgebracht.

Veelzijdigheid & duurzaamheid

Delos is verkrijgbaar in 3 tinten wit met een Delos Wove (geweven afwerking) en een Delos Nature (licht gestructureerde afwerking). Daarnaast is er ook het Delos Wove Recycled, dit is een nieuwe 50% post-consumer gerecycleerde kwaliteit. Dankzij de FSC®-certificering en gramgewichten variërend van 120 tot 450 g/m², kunt u met Delos een volledig verpakkingsassortiment ontwikkelen in een enkele kwaliteit die voldoet aan de Europese duurzaamheidsnormen.

Perfecte details en samenstelling

Delos is sterk van structuur dankzij het hogere gehalte aan lange vezels. Het is daardoor uitermate geschikt voor verpakkingstoepassingen waarbij rillijn(en) belangrijk zijn. Het loopt soepel bij alle druk- en verwerkingsprocessen en zorgt voor een goede productiviteit. Verder wordt het sterk aanbevolen voor embossing, hot-foil stamping en letterpress.

Meer informatie? Wilt u meer informatie over het Delos-assortiment? Neem een kijkje op de Antalis-website of neem contact op met onze accountmanagers.