Antalis: creatieve papieren Conqueror en Curious

Als onderdeel van de evolutie van het portfolio creatieve papiersoorten binnen het assortiment van Antalis hebben we het genoegen onze vernieuwde series Conqueror en Curious aan u voor te stellen. Deze nieuwe kwaliteiten zijn vanaf mei verkrijgbaar.

Conqueror

Conqueror bestaat al sinds 1888 en wordt binnen de sector door velen gezien als een toonaangevend merk wat betreft kwaliteit en verfijning. Na verschillende aanpassingen en dankzij de deskundige ondersteuning van technische experts bieden we vanaf mei een vernieuwd assortiment dat op het vlak van touch & feel, uitstraling, runnability en rendering het vorige assortiment perfect evenaart. Het vernieuwde Conqueror assortiment is beschikbaar in 3 series: Conqueror Laid, Conqueror Wove & Conqueror CX22.

Curious

Curious, een grote favoriet onder ontwerpers, staat bekend om gedurfde, onconventionele en geavanceerde papiersoorten. De vernieuwde Curious collectie bestaat uit 4 series:

  • Curious Metallics heeft een natuurlijk geweven oppervlak dat het subtiele maar verbluffende metallic glanseffect versterkt.
  • Curious Translucents is een assortiment van hoogwaardig helder en wit doorschijnend papier. Dit gamma leent zich voor een hoge mate van maatwerk en uitstekende drukkwaliteit.
  • Curious Skin is een satijnpapier dat intense kleuren en een sensuele toets combineert om moderne en hedendaagse bedrijfsdocumenten te creëren.
  • Curious Matter biedt een unieke tactiele en visuele ervaring. Dit milieubewuste papier is ontwikkeld volgens een innovatief procedé op basis van het zetmeel in aardappelschillen en heeft een unieke zijdeachtige, zandachtige touch.

Binnenkort maken we meer informatie bekend over de vernieuwde assortimenten voor Opale en Rives. Ook wordt er gewerkt aan een bijpassende enveloppen die later beschikbaar worden gemaakt.


Wilt u meer weten over onze huidige en nieuwe kwaliteiten? Neem dan zeker contact met ons op via +32 (0)2 451 12 00 of info.be@antalis.com voor België of via +31 (0)36 53 94 444 of info.nl@antalis.com voor Nederland.