Adobe kondigt Print Engine 6 aan

De nieuwe kleurenfuncties in versie 6 zullen met name de adoptie van spectrale kleuren door merkeigenaren versnellen. De verminderde omsteltijden tussen opdrachten zullen tijd en geld besparen.

PDF Print Engine 6 zal deze maand worden gedistribueerd naar Adobe’s printpartners. Producten die op versie 6 zijn gebouwd, zullen naar verwachting later dit jaar beschikbaar komen.

“De Adobe Print Family is trots op de lancering van versie 6 van PDF Print Engine. Ons vlaggenschip imaging platform voor commercieel, verpakkings- en textieldrukwerk”, aldus Amit Dayal, VP & GM, digital advertising, learning, and publishing, Adobe.

“Naarmate nieuwe kleurmethodes meer ingang vinden, heeft de industrie behoefte aan geavanceerde controles om het potentieel ervan te maximaliseren en te automatiseren. De nieuwe functies in PDF Print Engine 6 zullen de workflows versnellen en de productiviteit verhogen. Het belangrijkste is, dat het aanbieders van printservices de voorsprong geeft die ze nodig hebben om nieuwe business binnen te halen en de winst te laten groeien.”

Blokboek.com
Dit artikel werd één op één overgenomen van www.blokboek.com