6 redenen om te komen naar het VIP Event

Elk jaar krijg je de kans om meer te weten te komen over de producten van axaio softwarecallas software en andere oplossingen die door Four Pees gedistribueerd worden op het VIP Event. Waarom mag je dit event niet missen?

1. Interessante sessies

We vermoeden dat je nieuwsgierig bent naar de topics van de sessies! Daarom willen we de (voorlopige) agenda al met je delen:

PS: Is het je trouwens opgevallen dat de bloem van callas software in volle bloei is? Het onthult namelijk een zeer belangrijke release …

2. The Great PDF Show

Weet je hoeveel tekens er in de PDF-specificatie staan, welk kleur sokken John Warnock droeg toen hij PDF uitvond of wat het verschil is tussen OCG, OCCD en OCMD? Dan maak je misschien een kans in onze quiz!

3. Hands-on training

We sluiten het VIP Event af met een training op maat, waar je de kans krijgt om je productieproblemen en projectuitdagingen voor te leggen aan experts.

Laat ons weten waarover je graag een training wilt volgen en wij zorgen ervoor dat het aan bod komt!

4. Ontmoet de mensen achter de software

Op het VIP Event heb je direct contact met de ontwikkelaars, het product management & het management. Hen (beter) leren kennen is op eigen risico!

5. Ontdek Riga

De bestemming van dit jaar is Riga, de hoofdstad van Letland. De gotische torens die de skyline van Riga domineren, wijzen misschien op een puriteinse sfeer, maar niets is minder waar! Deze levendige, kosmopolitische stad is de grootste van de drie Baltische hoofdsteden en herbergt een aantal hippe bars en experimentele restaurants.

We zullen deze bruisende kosmopolitische stad op maandagavond verkennen, maar je kan natuurlijk altijd je verblijf verlengen om zo meer van Riga te ontdekken!

6. Vroegboekactie

Het einde van de vroegboekactie is in zicht! Als je je VIP Event-ticket vóór 1 juli koopt, dan kan je genieten van 10% korting, wat betekent dat je slechts € 175 per deelnemer betaalt.

Voor meer informatie over het VIP Event, kan je terecht op onze website!