3Motion valt opnieuw in de prijzen en wordt KMO van het Jaar voor Oost-Vlaanderen.

3Motion uit Zele is door Unizo Oost-Vlaanderen uitgeroepen tot KMO van het jaar 2023. Het bedrijf is gespecialiseerd in printen op groot formaat en visuele communicatie.

Just Russel uit Deinze, dat honden- en kattenvoeding maakt, werd verkozen tot Beloftevolle KMO van het jaar.

Unizo Oost-Vlaanderen maakte vrijdagavond 13/10 bekend wie uitgeroepen werd tot KMO van het jaar en tot Beloftevolle KMO van het jaar 2023.

In de eerste categorie werd dat 3Motion uit Zele. In de tweede Just Russel uit Deinze. De winnaars kregen hun trofee uit handen van premier Alexander De Croo (Open VLD).

3Motion is het bedrijf van Femke Helon, Wouter Mouton en Gerd Mouton. Twee jaar geleden viel Femke zelf al in de prijzen als vrouwelijke ondernemer van het jaar.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het printen op groot formaat en visuele communicatie. 3Motion haalde het van Winlock uit Lokeren en Funkey uit Gent.

Een jury van experts heeft de kandidaten beoordeeld op verschillende thema’s, zoals financieel beleid, marketing & communicatie, innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, energie en milieu én ondernemingszin.

Op woensdag 29/11 dingt 3Motion mee naar de Nationale titel, die uitgereikt wordt tijdens het Topseminar van UNIZO in het Kursaal van Oostende.