15 jaar swissQprint

Oorsprong

De Zwitserse ontwerper en producent van hoogwaardige grootformaatprinters viert zijn 15-jarige bestaan. Uit een klein bedrijf, opgericht door 6 mensen op 17 september 2007 is een onderneming ontstaan die nu internationaal actief is!

Indrukwekkende groei

Intussen stelt swissQprint ongeveer 200 mensen tewerk. Op de hoofdzetel in Kriessern werken 130 mensen, inclusief de oprichters. Nog eens circa 70 medewerkers zijn actief in dochterondernemingen in Duitsland, Spanje, België, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Japan.
Het bedrijf is ook tijdens de Covid-19-pandemie verder gegroeid en heeft ontwikkelingsprojecten op de rails gezet. Het nieuwste product, de high-endprinter Kudu, is in de maand mei van dit jaar op de markt gekomen.

Vanuit Zwitserland voor de hele wereld

Het productassortiment bestaat momenteel uit acht modellen: zes flatbedprinters en twee rolprinters. Er worden wereldwijd meer dan 1600 swissQprint-machines gebruikt. Voor verkoop en service staan zowel de zes dochterondernemingen als ook meer dan 30 verkooppartners over de hele wereld paraat. De Zwitserse hoofdzetel blijft verantwoordelijk als vestiging voor de ontwikkeling en productie van de machines. Van hieruit gebeurt ook sinds kort de verkoop voor de binnenlandse Zwitserse markt.

Erkend label

Vooral op het gebied van reclametechnieken en digitaal afdrukken is swissQprint een erkend label.
Het staat voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Zo werken zelfs de allereerste printers nog altijd als een Zwitserse horloge.
Gebruikers waarderen de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de grootformaatprinters die ook dankzij hun efficiëntie een hoge toegevoegde waarde hebben.

Informatie:

www.swissqprint.com
De Benelux afdeling is opgericht in 2021 en bevindt zich nabij Gent (O-VL België)