100% web2print? Pressero en MultiPress!

Een belangrijke reden om een web-to-printsysteem te implementeren is omdat zo de administratieve overhead minder zwaar wordt en snel correcte klantprijzen gecalculeerd worden. Maar hoe werkt dat dan als je producten in het MIS-systeem zijn gedefinieerd en je dus ook daar prijsberekeningen maakt?

Moet je dan twee verschillende systemen onderhouden?

Natuurlijk niet. Dubbel systeemonderhoud kan je voorkomen door de combinatie van Aleyant Pressero als web-to-printsysteem en de MIS/ERP-software van MultiPress. Daarom sloot Aleyant zich aan bij het Dataline Certified Partner Program, met volledige integratie van Pressero web-to-print storefront en MultiPress MIS/ERP-software. De resulterende naadloze verbinding zorgt voor duurzame next-level e-businessautomatisering in de grafische industrie, met verhoogde efficiëntie voor gebruikers van beide systemen. Four Pees vertegenwoordigt Aleyant Pressero.

Maar wat houdt dat nu precies in voor MultiPress- en Pressero-gebruikers?

Pressero, het vlaggenschip-product van Amerikaans moederbedrijf Aleyant bouwde – net als Dataline met MultiPress – een stevige reputatie en aanwezigheid in de Europese markt op. Het is dan ook niet meer dan logisch dat beide superieure platformen door middel van klantenbevragingen elkaar op het spoor kwamen. En meteen de koe bij de horens vatten door een ‘certified partnership’ op te zetten. Het resultaat is een verdere efficiëntieverhoging in de grafische sector, zowel voor Aleyant- als MultiPress-gebruikers:

  • Producten, prijzen en opties synchroniseren volautomatisch tussen MultiPress en Pressero;
  • Afgewerkte orders worden direct van Pressero naar MultiPress gestuurd voor planning, prepress, productie en verzending;
  • Alle web-to-printfacturen worden direct vanuit MultiPress aanmaakt voor een volledig geïntegreerde boekhouding tussen online- en offlineverkoop;
  • Dankzij geavanceerde realtime feedback over orderstatus en productiegegevens is 100% efficiënte opvolging gegarandeerd.

Want e-business is in de hele grafische industrie niet meer weg te denken. Een webshop met een goed gedefinieerd en geïntegreerd klantgericht proces helpt grafische bedrijven om (meer) zaken te doen en een trouw klantenbestand op te bouwen. E-business zorgt, zowel in B2C- als B2B-omgevingen, voor extra bereik, extra service en extra inkomsten. Daar kunnen klanten enkel bij gebaat zijn!

Lees hier het volledige verhaal. We hebben tevens een GRATIS on-demand webinar klaargezet!