Vlot visuals voor off – & online maken?

Het fysieke contact ligt nog altijd aan banden, maar dat houdt slimme handelaars niet tegen om dicht bij hun klanten te blijven. De ene leuke marketingcampagne na de andere zorgt ervoor dat mensen online beleven wat ze hopelijk binnenkort opnieuw offline mogen ervaren.

Raamsticker, Facebookbanner, of newsletter gif? Social, digital, of print?

Elke visual moet even merkconsistent en efficiënt zijn als onderdeel van een weldoordacht klantentraject dat online begint en hopelijk offline eindigt. Deze campagnes zijn een pak efficiënter wanneer ze via CHILI publisher Online verlopen met de nieuwste Dynamic Layouts feature. De combinatie slimme data-integratie met flexibele online editor zorgen ervoor dat je elk tof idee net zo vlot voor print, digital of social kan inschakelen.

De Dynamic Layouts feature is beschikbaar voor iedereen die overschakelt naar CHILI publisher Online. En dat kan zeer makkelijk.

Klaar om te migreren naar SaaS en zo echt multichannel materiaal maken?

Onze CPO – CHILI publish Original. Thomas D’Hollander, licht het graag toe. Hij is onze Resident Solution Expert, en is er al bij van het prille begin. Hij kent de software en de markt door en door en kan je als geen ander adviseren hoe je jouw tonnen ervaring als drukker of bureau kan inzetten voor de toekomst. 

We begrijpen dat iedereen aan schermvermoeidheid begint te lijden, dus we houden het kort, bondig en zeer concreet.

Tot dan?

👉🏻  1 december, 2020 om 17u30.

👉🏻  Gratis deelname, verplichte registratie.