VIGC zet deuren ‘virtueel’ open

Wij willen jou als VIGC-lid spreken! Maak nu een afspraak en dan kunnen we ‘klankborden’.

Het zijn waanzinnige tijden! Wat een feestjaar vol met innovatie en technologische hoogstandjes had moeten worden, draait ineens heel anders uit. Niemand heeft ook maar enige ervaring met dit soort van omstandigheden. Daarom vinden ook wij bij VIGC het belangrijk om solidariteit te tonen en extra tijd vrij te maken voor jullie!

Wij willen graag een extra inspanning doen via onze VIGC-helpdesk! Graag gaan wij in dialoog met onze leden omtrent de huidige crisis en de mogelijke gevolgen maar ook oplossingen die er – en dat is dan misschien het lichtpunt aan de horizon – ontegensprekelijk ook weer gaan aankomen.

Heel graag bieden wij een klankbord aan. Een luisterend oor. Wij kregen tot op vandaag al heel wat telefoons en voelen de polsslag van onze industrie dan ook goed aan.

  • Hou gaat het met jou? En met jouw bedrijf?
  • Wat zijn de signalen die wij vanuit de sector krijgen? Hoe voel jij deze aan?
  • Zijn er bepaalde onderwerpen die je al geruime tijd meesleept, maar nog nooit de tijd voor hebt gehad om aan te pakken. Kortom kunnen we helpen?
  • Is het nu misschien een moment om bepaalde zaken te herdenken of in kaart te brengen waar je de voorbije maanden en jaren de tijd niet voor had? Dit kan zowel op vlak van techniek of bedrijfsmatig zijn.

Wij willen vandaag vooral luisteren maar misschien kunnen wij jou ook concreet helpen? Vandaag of morgen …

Wij hebben een aantal data (27/3, 30/3, 31/3, 1/04, 2/04, en 3/04) en uren gereserveerd in onze agenda. Schrijf nu – uiteraard gratis – in en laten we een deugddoend gesprek hebben.

Jos Steutelings – VIGC

Geen velden gevonden.