VIGC trainingen vanaf begin maart ook in Nederland

PERSBERICHTEN – VIGC maakt in Nederland vanaf begin maart haar start met de bekende ‘dagtrainingen’. Volgens Jos Steutelings is de behoefte aan korte gerichte trainingen in ons land groot genoeg.

Onder de naam ‘Printmediatrainingen – Powered by VIGC‘ organiseren printmedianieuws en blokboek.com het aanbod van de Vlaamse trainingen in Haarlem. Verreweg de meeste trainingen omvatten één dagdeel van 4 uur over zeer uiteenlopende onderwerpen. De inhoud wordt verzorgd door de bestaande trainers die nu ook al het aanbod vanuit België verzorgen.

Jos Steutelings

 

Jos Steutelings (VIGC) is verheugd over de samenwerking: ‘We zien een toenemende behoefte aan korte gerichte trainingen die uit 1 of maximaal 2 dagdelen bestaan en dus zeer ‘to-the-point’ zijn. We passen het aanbod voortdurend aan, inspelend op trends en veranderingen binnen de branche.’

 

Peter Luit

 

Peter Luit (printmedianieuws en blokboek.com) ziet de activiteiten van ‘printmediatrainingen’ als een logische stap in de uitgeefportfolio: ‘Uitgeven is niet meer beperkt tot alleen nieuws en achtergronden bij het nieuws op online platforms, maar omvat alles wat we kunnen doen om kennis en kunde te verbreden en verdiepen. Samen met VIGC bieden we de juiste mix van onderwerpen aan, die we in het komende najaar verder zullen uitbouwen.’

Voor de samenwerking is een aparte website opgezet, waarbinnen de aangeboden trainingen direct online kunnen worden geboekt. Bij voldoende belangstelling wordt bestudeerd in hoeverre een community onderdeel via social media kan worden aanboden of geïntegreerd binnen de website.

[avatar size=”300″]