Algemeen

VIGC ontmoet What They Think op Duomedia stand Drupa


Het VIGC was prominent aanwezig op de Drupa in Düsseldorf. We bezochten oude en mogelijke nieuwe partners die samen met ons het vernieuwde VIGC verder willen uitbouwen. Ook voor het congres van 5 oktober in Lamot te Mechelen werden nuttige contacten gelegd voor zowel het programma als de sponsoring. Binnenkort meer hierover. Het ziet er alvast veelbelovend uit!

Het was fijn om vast te stellen dat heel wat collega’s uit de Belgische grafische sector ook één of meerdere dagen aanwezig waren. Hopelijk kan de positieve vibe die er overduidelijk aanwezig was mee naar België worden genomen. Technologisch waren het voor ons ook uiterst interessante dagen. Naast de ‘gevestigde waarden’ die heel wat interessante nieuwigheden voorstelden, waren er heel wat veelbelovende nieuwkomers te ontdekken.

Op de mooie stand van Duomedia liepen we onze collega’s van het Amerikaanse What They Think tegen het lijf. O.a. Eric Vessel (President), Adam Dewitz (COO), Cary Sherburne (Senior Editor & Director of Services) van What They Think en Louis De Nolf (Managing Partner) en Anja D’Hondt beiden van Duomedia gingen graag op de foto met Lode Vlayen en Jos Steutelings van het VIGC. We kijken alvast uit naar toekomstige samenwerkingsverbanden!

FullSizeRender 6