VIGC analyseert jouw bedrijfsproces

Opgelet. Beperkt aanbod via steun Vlaamse Overheid binnen #industriepartnerschap. First come, first serve!

Een externe kijk op bedrijfsprocessen is een efficiënte manier om zonder veel (tijds)investering te weten te komen waar de verbeterpunten zich in jouw bedrijf situeren. Efficiënter werken en dus processen goed onder controle krijgen, wordt nu de economie weer terug gaat opleven meer dan ooit cruciaal.

Vanuit VIGC hebben we een SWAiP-scan (Smart Worklfow Automation in Print) uitgewerkt. Deze quick scan geeft je een goed zicht over het maturiteitsniveau van jouw bedrijf op vlak van automatisatie en automatiseren.

Door het resultaat heel visueel voor te stellen, kunnen verbeteracties (op basis van de KMO-portefeuille) in een vervolgtraject verder uitgewerkt worden en dit op het tempo van jouw bedrijf.

Belangrijk om hier mee te geven is dat deze scan geen grote inspanning vraagt van het bedrijf, dit zowel op financieel vlak (70% wordt door VLAIO betaald!) als op het beschikbaar stellen van manuren. In essentie gaat het over een vragenlijst die onder begeleiding met enkele medewerkers en een VIGC-consultant samen wordt ingevuld.

Het resultaat is een duidelijk beeld waar er kan bijgestuurd worden.

De SWAiP-scan is ontwikkeld met steun van het industriepartnerschap Agoria-Siris en Vlaio.

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor deze gesubsidieerde quick scan? Op 3 juni om 13u organiseren we een vrijblijvende infosessie via ZOOM. Je hoeft hiervoor niet te registreren. Via volgende link kan u gewoon aansluiten. Tot dan?

https://us02web.zoom.us/j/81312517018?pwd=OGRndnNzaExjZDV3SVdMcTY5NmJRQT09

Nog vragen? Kan je niet aanwezig zijn bij de infosessie? Neem dan contact op met collega Veerle.

Veerle Vanpanteghem
Op 1 december 2020 nam Veerle Vanpanteghem de rol van Business Development Manager op. Veerle studeerde af aan het Higro (nu Arteveldehogeschool Gent) waarna ze aan de slag ging bij drukkerij Meulemans (nu Autajon) als verantwoordelijke van het inktlabo.
Daar kreeg ze meteen een inleiding in de boeiende wereld van de colorimetrie en het belang van kleurconsistentie in de verpakkinsgwereld.
Men een tussenstap als application chemist in het R&D-labo van Lawter International (ontwikkeling van drukinktharsen) , werkte ze meer dan 20 jaar bij een grote drukinktleverancier als (Key) accountmanager, waar niet alleen de commerciële maar ook de technische aspecten steeds nauwgezet opgevolgd werden.
Op die manier deed ze zowel ervaring op in coldset, heatset, smallbaanrotatie en sheetfed en dit in verschillende toepassingsgebieden, zowel commercieel drukwerk, publicatie als labels en verpakking. Veerle bouwde hierbij ervaring op met gekende uitdagingen zoals kleurbeheer, duurzaamheid en voedingscontact. Ook werkte ze mee aan IWT-projecten rond migratieaspecten van bedrukte materialen.