Wie zich verdiept in personalisatie weet dat er bij deze marketingactiviteit niets fout mag gaan. Slimme label en verpakkingsdrukkers doen daarom een beroep op “smart templates” om grafisch werk snel, correct en feilloos op te leveren.

Deze “slimme documenten” laten gebruikers toe om gedrukt of digitaal marketingmateriaal te ontwikkelen op maat, in een platform naar keuze en op een manier die het traditionele ontwerp – en productieproces automatiseert en optimaliseert.

Smart Templates gieten een origineel design in een online bestand dat gedeeltelijk bewerkt kan worden door iedereen met toegang, zonder enige grafische voorkennis. Handig voor marketingafdelingen die snel en correct moeten kunnen schakelen.

De Illustrator® plug-in in CHILI publish vergemakkelijkt het werk voor de grafische ontwerpers of prepress afdelingen bij de drukkers die het personalisatieproces in goede banen moeten leiden. Zo kan de drukken schalen, de personalisatie-actie snel en correct door de RIP laten lopen en meteen het drukproces beginnen.

Bewijzen op tafel? Absoluut.

U kan het zelf uitproberen

Personaliseer uw label en kom het afhalen op stand 8A10 tijdens Labelexpo Europe. CHILI publish en SS&C trakteren op het bijhorende biertje.

U gaat niet naar Labelexpo, maar toch nieuwsgierig naar personalisatie en hoe u uw grafische ontwerpcyclus kan optimaliseren voor verschillende campagnes?

Teken dan nu in voor de vierde editie van SPICY talks, het jaarlijkse forum voor de Smart Template Community. Van, door en voor de CHILI publish community. Dit jaar vindt het plaats van 6 tot en met 7 november in Berlijn, Duitsland.

Twee dagen tot de nok gevuld met plenaire presentaties van marktspelers, influencers en het CHILI publish management, en business en technische sessies van CHILI experten, klanten (o.a. Airbus, bpost, Philips) en partners.

De volledige agenda wordt binnenkort vrijgegeven op de SPICY talks website.

Registreren kan hier.