Subsidies Grafische Bedrijven. Gratis Advies!

Op initiatief van het agentschap innoveren en ondernemen (VLAIO) worden er in de verschillende provincies zitdagen georganiseerd. Ook voor de grafische bedrijven is het interessant om te horen wat er vandaag mogelijk is op vlak van subsidie. VIGC heeft nagevraagd wat dit voor onze sector kan betekenen. Hierbij kregen wij het antwoord dat het volledig omgooien van je productiemethode een kantelmoment is en zeer waarschijnlijk in aanmerking kan komen voor subsidie- groeisubsidie. Uiteraard moet dit geval per geval bekeken worden daarom ook deze zitdagen waar je jouw persoonlijke case kan voorleggen aan experten.

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te ondersteunen? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt?

Maak dan tijdens een van deze zitdagen een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

https://www.vlaio.be/nl/events/zitdag-financiering-subsidies-leuven-190321 ‘gewone’ zitdag in Leuven

https://www.vlaio.be/nl/events/advies-koffie-kortrijk-190402 Advies&koffie bij Hangar K in Kortrijk

https://www.vlaio.be/nl/events/advies-koffie-bij-voka-vlaams-brabant-190403 Advies&koffie bij Voka Vl-Brabant (je moet geen lid zijn!)

https://www.vlaio.be/nl/events/zitdag-financiering-subsidies-hasselt-190425 ‘gewone’ zitdag in Hasselt

https://www.vlaio.be/nl/events/zitdag-financiering-subsidies-antwerpen-190523 ‘gewone’ zitdag in Antwerpen

https://www.vlaio.be/nl/events/zitdag-financiering-subsidies-gent-190606 ‘gewone’ zitdag in Gent