Stad Roeselare zoekt graficus

Ben je een graficus die de vele thema’s waarover de stad communiceert mee wil vorm geven?  Binnen het communicatieteam zoeken we een nieuwe ambassadeur #VANRSL. Is grafisch werk en digitale vormgeving jouw habitat. Zie je bij alles het perfecte beeld en kan je vlot zaken in een mooie lay-out gieten? Ben je leergierig en zoek je altijd nieuwe methodieken om te ontwerpen, presenteren, filmen…?  

Dan ben je misschien de graficus die we zoeken. We gaan hierbij over tot de aanwerving van een graficus op niveau C1-C3

Kerntaak

Als graficus sta je dagdagelijks in voor de vormgeving van de vele campagnes van de stad en dit voor de vele dragers. Je denkt mee hoe je zaken mooi, correct en creatief in beeld kan brengen zodat de doelgroep duidelijk de boodschap zal begrijpen.

Je zorgt ervoor dat de communicatie van de stad professionaliteit uitstraalt en denkt mee hoe we op vernieuwende manieren zaken kunnen vormgeven. Je stapt mee op de digitale trein van het grafisch werk.

De communicatie moet het #VANRSL-gevoel verhogen en zorgen voor het goed in de markt zetten van het project, thema….  en de vormgeving vormt hiervoor het sluitstuk.