Showpad expertise versterkt CHILI publish

CHILI publish verwelkomde recent Louis Jonckheere, medeoprichter, CPO en President van Showpad, als onafhankelijk bestuurder in de raad.

Wie de tech media volgt, kent het indrukwekkend traject van Showpad. Als het sales enablement platform bij uitstek, stroomlijnt het sales procedures bij merken wereldwijd.

Processen stroomlijnen hebben beide bedrijven alvast gemeen, aldus Louis: “CHILI publish heeft een sterke expertise opgebouwd als aanbieder van oplossingen voor het creëren van graphics. Ik ben enorm onder de indruk van hoe het team oplossingen van wereldklasse aanreikt aan toonaangevende merken wereldwijd. Ik kijk ernaar uit om CHILI publish te mogen helpen hun aanwezigheid in de EMEA-regio en de VS verder te laten groeien.”

Ronkende namen in mainstream- en nichesegmenten in de wereld van drukwerk, retail, marketing, farma, postdiensten en verpakkingen wereldwijd vertrouwen nu al op CHILI publisher om visuals te creëren voor online en offline communicatiecampagnes. Onlangs lanceerde CHILI publish nieuwe updates om de prestatiewinst, flexibiliteit en integratie van de oplossing te verhogen. Deze aanzienlijke verbeteringen stellen gebruikers in staat om flexibel in te spelen op veranderend marktgedrag.

Met de steun van Jonckheere hoopt CHILI publish het belang van Smart Templates en het potentieel van B2B-visuals voor online & offline content verder te onderlijnen, en dan vooral in de US.

Heb je 30 seconden tijd om te zien wat Smart Templates kunnen betekenen voor jouw business?